SÜLEYMANPAŞA SAHİL DOLGU ALANDA UMUMİ TUVALET İÇİN ÇALIŞMALAR HIZLANDIRILDI

SÜLEYMANPAŞA SAHİL DOLGU ALANDA UMUMİ TUVALET İÇİN ÇALIŞMALAR HIZLANDIRILDI

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Süleymanpaşa ilçesi Sahil dolgu alanda bulunan tuvaletlerin artık ihtiyacı karşılayamaz duruma gelmesi üzerine mevcut tuvaletlerin yenilenmesi için çalışmalarını hızlandırdı.

Süleymanpaşa Sahil Dolgu alanda bulunan eskimiş ve ihtiyaca cevap vermeyen umumi tuvaletler kaldırılarak yenilerinin yerine konulması konusunda çalışmalar hızlandırıldı. Bu arada yeni tuvaletlerin hizmete açılmasına kadar geçecek süre içerisinde vatandaşların kullanabilmesi için sahil dolgu alanda faaliyet gösteren Tekirağaç Kafe’nin arka kısmına 3 adet konteyner tuvalet konulmuş olup 3 kadın 3 erkek bölümü olmak üzere faal olarak kullanılmaktadır.

Ayrıca, yine dolgu sahada bulunan Lunapark’ın yanında ve Portakal Büfe olarak bilinen mevkide yol kenarında Mobil WC araç kesintisiz hizmet vermeye devam etmektedir.

BAŞKAN ALBAYRAK:”SÜLEYMANPAŞA SAHİL DOLGU ALANDA YENİLENMİŞ UMUMİ WC’LER 5 HAZİRAN’DA HALKIN KULLANIMINA AÇILACAK”

Süleymanpaşa Sahil Dolgu alanda bulunan tuvaletlerin hizmet süresini doldurduğunu ve yenilenmesi gerektiğini dile getiren Başkan Albayrak, “Süleymanpaşa ilçemizde vatandaşların özellikle hafta sonları yoğun olarak kullandığı sahil dolgu alanda bulunan umumi tuvaletlerimizi yenileme çalışmalarımıza başladık. Bu kapsamda eski tuvaletler yerinden kaldırıldı. Yenilerinin konulmasına kadar vatandaşlarımızın kullanması için konteyner tuvaletler yerleştirildi. Mobil WC araçlarımız da sahil kesiminde hizmet veriyor. Süleymanpaşa sahil doldu alanda farklı lokasyonlarda kalıcı ve yüksek kapasiteli, ihtiyaca cevap verebilecek nitelikte WC yapımı için çalışmalarımızı başlattık. Haziran ayı başında yeni tuvaletlerimizin hizmet açmayı vermeye başlamasını planlıyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.