MESTAN ÖZCAN: ÇORLU’YU BÜYÜK HEDEFLERİNE KAVUŞTURACAĞIZ

MESTAN ÖZCAN: ÇORLU’YU BÜYÜK HEDEFLERİNE KAVUŞTURACAĞIZ
blank

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Mestan Özcan Çorlu’da iki farklı yerde seçim irtibat ofislerinin açılışını yaptı.
İlk olarak Salih Omurtak Caddesindeki seçim irtibat ofisinin açılışını yapan Mestan Özcan; “Çorlu bugün en coşkulu günlerinden birine şahit oldu. Salih Omurtak Caddesinde İlçe Seçim İrtibat Ofisimizin açılışını yaptık. Yoğun katılım için tüm hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Gönül gönüle verdik, şehrimizin hayallerini gerçekleştirmek için yola çıkıyoruz. İnşallah Çorlu’yu da büyük hedeflerine kavuşturacağız” şeklinde bir açıklama yaptı.
Çorlu’da ikinci seçim irtibat ofisiniİsmet Paşa Bulvarında açan Özcan yaptığı açıklamada;“Hamdolsun bugün gördüm ki Çorlu kararını vermiş ve 14 Mayıs’ta destan yazmaya hazır. Bizleri bu güzel günde yalnız bırakmayan tüm gönüldaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.Ülkeyi yönetme görevini devraldığımız 2002’den beri büyük ve güçlü Türkiye sevdasıyla canla başla çalışıyoruz.Bu uğurda ne engeller aştık, bir Allah bir de aziz milletimiz biliyor.Bu başarıda son 21 yıldır en zor zamanlarımızda dualarını ve desteklerini bizden esirgemeyen tüm kardeşlerimizin gayreti, samimiyeti, sahiplenmesi vardır. İnşallah 14 Mayıs’tan itibaren 21 yıldır süren bu başarı zincirimize yeni halkalar ekleyeceğiz. Türkiye Yüzyılı’nı yine milletimizle birlikte omuz omuza inşa edeceğiz” şeklinde konuştu.
Seçim ofislerinin açılışına yoğun ilgi gösterildiği için memnuniyet duyduğunu belirten Özcan, daha sonra Çorlu’da birçok farklı noktada esnafla ve vatandaşlarla buluşarak, STK’lara yönelik ziyaretler gerçekleştirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.