MESTAN ÖZCAN: KIZILPINAR’I HAK ETTİĞİ HİZMETLERE KAVUŞTURACAĞIZ

MESTAN ÖZCAN: KIZILPINAR’I HAK ETTİĞİ HİZMETLERE KAVUŞTURACAĞIZ
blank

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Tekirdağ 1. sıra milletvekili adayı gösterilerin Mestan Özcan, ilçe ziyaretlerine aralıksız bir şekilde devam ediyor.
Gittiği her noktada yoğun bir ilgiliyle karşılaşan Özcan, vatandaşların göstermiş olduğu destekten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, 14 Mayıs’ta Tekirdağ’da büyük bir zafer elde edeceklerini söyledi.
Özcan’ın ziyaret ettiği noktalardan biri de Çerkezköy Kızılpınar oldu.
Kızılpınar’ın yerel yönetimler konusunda hak ettiği hizmetleri sağlayacaklarını ifade eden Özcan şöyle konuştu; “Yakın bir zamanda ikinci kez buluştum Kızılpınarlı kardeşlerimle. Allah onlardan razı olsun. Samimiyetleri, gönüldaşlıkları her daim yüreğime dokunuyor. Var ol Kızılpınar. Kızılpınar’da Anadolu İrfanı Kanaat Önderleri ile de bir araya geldik, seçim için tam desteklerini aldık. Allah hepsinden razı olsun. Hep birlikte, güçlenerek kazanacağız inşallah. Yine Kızılpınar’ımızda ziyaret ettiğimiz Birleşik Türkmenler Derneğindeki kardeşlerimiz de beni bağrına bastı. Ben de Allah’ın izniyle onlar için elimden gelenin fazlasını yapacağım. Ahitleştik, birleştik, güçlendik. Gece geç saatlerde de olsa ziyaretlerimize devam ettik. Bizleri misafir eden ve Sayın Cumhurbaşkanımıza ve partimize tam desteklerini verenKızılpınar’ımızın kıymetli kanaat önderlerine en kalbi muhabbetlerimi sunarım. El ele verip, Kızılpınar’ın yerel yönetimler manasında hak ettiği hizmetlere kavuşması için çok çalışacağız.”
“11 İLÇEYE EŞİT VE GÜÇLÜ HİZMET SAĞLAYACAĞIZ”
Seçim sürecindeki çalışmalara da değinen Özcan şu ifadeleri kullandı; Çalışmalarımız gayet başarılı. Şuanda 11 ilçenin, 369 mahallenin, 277 köyden dönen mahallenin tamamında varız. 8 milletvekili adayımız. Geçmiş dönem milletvekili adaylarımız hepimiz, hep beraber çalışıyoruz. Sahada çok güzel çalışmalar var. Bu dönem güzel, kaliteli işler yapacağız. Tekirdağ çok güçlü olarak mecliste temsil edilecek. Seçimlerin ardından 11 ilçeye eşit ve güçlü hizmet sağlayacağız.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.