“Listemiz başarıyı getirecektir”

“Listemiz başarıyı getirecektir”

MHP Tekirdağ Milletvekili Adayı İlker Yücel, Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili aday listelerinin tüm Tekirdağ’da çok beğeniliyor.
Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili Adayı İlker Yücel ve MHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Hüseyin Üretürk basın mensupları ile bir araya gelerek seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.
İlk olarak konuşan MHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Hüseyin Üretürk, MHP’nin Tam 2 hafta sonra bugün, kıymetli vatandaşlarımız sadığa gidecekler. Çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Süleymanpaşa’da 6 Seçim İrtibat Bürosu hazırladık, Çiftlikönünde Seçim İrtibat Bürosu da açacağız” dedi.
“Tekirdağ’ın her ilçesinde varız”
MHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Hüseyin Üretürk’ten sonra konuşan MHP Tekirdağ Milletvekili Adayı İlker Yücel, MHP’ adaylarının tüm ilçelere dağıldığını ve farklı farklı ilçelerde çalışmalar yürüttüklerini söyledi
Tekirdağ’da en aday listesini MHP’nin oluşturduğunu vurgu yapan Yücel, şunlara kaydetti;”Tekirdağ’ın neredeyse her ilçesinden adayımızın olduğu listemizin çalışmaları bölgesel bazda başarıyı beraberinde getirecektir. Her bir adayımız kendi bölgesinde çalışmalarına devam ediyor. Bu anlamda çok şanslıyız, koordineli çalışabiliyoruz. Yaptığımız çalışmalarda halkın milletvekillerinden taleplerini iyi analiz ediyoruz. Buna göre bir yol izleyeceğiz. Hemşehrilerimizin desteklerini istiyoruz. Bu destekler içerisinde de aynı zamanda TBMM’de Cumhur İttifakı Milletvekilleri’nin toplamının ortalamanın üzerinde olması için mücadele ediyoruz. Bu süreçte de MHP Milletvekillerimizin sayısını en yüksek düzeye çıkartmak istiyoruz. Tekirdağ’da biz hemşehrilerimizden aldığımız desteklerimizle, Tekirdağlılardan almış olduğumuz desteklerle teşkilatlarımızın çalışması ve büyük mücadelelerimizle inşallah TBMM’de Tekirdağ’ın gür sesi olacak Tekirdağ’ın Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekillerini göndereceğiz. Asıl işimiz milletvekillerimizi seçtikten sonra başlıyor olacak. Hemşerilerimizi gezerken, hemşehrilerimizle fikir alışverişinde bulunurken onlardan aldığımız en büyük istek seçilecek vekillerin halkın içinde olmasıdır. Biz de halkımızın kendi gibi vekiller olacağız. Milletvekillerimiz Ankara’ya gittikten sonra bizleri unutmasınlar, memleketlerini unutmasınlar, oy istemeye geldikleri vatandaşın yanına tekrar gelsinler, sohbet etsinler, çay içsinler, bizle aynı pazardan alışveriş yapsınlar, bizle aynı caddede yürüsünler, aynı esnaftan alışveriş yapsınlar. Bunlar hemşehrilerimizin taleplerinden bir tanesi. İnşallah biz MHP milletvekilleri olarak buna söz veriyoruz. Her zaman hemşehrilerimizin arasında, her zaman hemşehrilerimizin yanında gerçekten milletimizin vekili olabilmek için Tekirdağ’da yaşayan hemşehrilerimizin yanında olabilmek için bu yola çıktık. İnşallah başarılı olacağımızı umuyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.