MESTAN ÖZCAN: ÇERKEZKÖY 14 MAYIS’TA TÜRKİYE YÜZYILI İÇİN DESTAN YAZACAK

MESTAN ÖZCAN: ÇERKEZKÖY 14 MAYIS’TA TÜRKİYE YÜZYILI İÇİN DESTAN YAZACAK

AK Parti Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili Adayı Mestan Özcan; Çerkezköy’de seçim irtibat ofisinin açılışını yaptı ve çeşitli programlara katıldı.
İrtibat ofisinin açılışının ardından bir açıklama yapan Mestan Özcan;“Çerkezköy Seçim İrtibat Ofisimizin açılışını yaptık. Tüm hemşehrilerimi çayımızı içmeye beklerim. Çerkezköy 14 Mayıs’ta Türkiye Yüzyılı için destan yazacak inşallah” şeklinde konuştu.
Daha sonra Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret eden Özcan, Oda Başkanı Erkan Zümbül’e ve ekibine teşekkür ederek, Çerkezköy’ün şehrin kalkınmasına en büyük katkıyı sağlayan ilçelerden biri olmaya devam edeceğini söyledi.
Özcan’ın bir sonraki durağı, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi oldu. Burada da bir görüşme gerçekleştiren Mestan Özcan, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe’ye ve yönetimine misafirperverlikleri için teşekkür etti.
Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi yönetimi tarafından kendisine iletilen bir talebi, Mestan Özcan ilgili bürokratlarla görüşerek hemen çözüme kavuşturdu. “Bundan sonra da her kesimden insanımızın sorunlarını en hızlı şekilde çözüme kavuşturacağız” şeklinde konuşan Mestan Özcan’a kooperatif yönetimi tarafından teşekkür edildi.
Çerkezköy’de sanayi esnafını da ziyaret eden Özcan, esnaftan büyük destek gördüklerini belirterek, kendilerinin de esnafın yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.
Çerkezköy Erzurumlular Derneğinde devatandaşlarla bir araya gelen Özcan; “Bizler anlattık, onlar tasdik ettiler. Ufkumuz bir, hedeflerimiz bir. Allah hepsinden razı olsun” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.