MESTAN ÖZCAN: TEKİRDAĞ BİZİM ORTAK SEVDAMIZ, ORTAK GEÇMİŞİMİZ, ORTAK GELECEĞİMİZDİR

MESTAN ÖZCAN: TEKİRDAĞ BİZİM ORTAK SEVDAMIZ, ORTAK GEÇMİŞİMİZ, ORTAK GELECEĞİMİZDİR
blank

AK Parti Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili Adayı Mestan Özcan, Süleymanpaşa ve Malkara’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirerek çeşitli programlara katıldı.
Özcan ilk olarak Süleymanpaşa’da Ziraat Katılım Bankası Şubesi’nin açılışına katıldı.
Ardından Muratlı’ya hareket eden Özcan, beraberindeki parti yöneticileriyle birlikte burada seçim koordinasyon merkezinin açılışını gerçekleştirdi.
Açılış sonrası bir açıklama yapan Özcan: “Maşallah Muratlı yine gümbür gümbür. Büyük bir coşku, büyük bir heyecan görüyorum. Tekirdağ bizim ortak hayat alanımız, ortak sevdamız, ortak geçmişimiz, ortak geleceğimizdir. Bu şehri hayallerine kavuşturmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Tekirdağ’ımızı, Muratlı’mızı ve ilçelerimizin tamamını kalkındırmak için gece gündüz demeden çalışacağız. Tüm hemşehrilerimi Muratlı’da açılışını yaptığımız seçim ofisimize davet ediyorum. Burası milletin yeridir aynı zamanda.” dedi.
Özcan daha sonra Muratlı’da esnaf ve vatandaşlara yönelik ziyaretler gerçekleştirerek, talepleri dinledi.
Mestan Özcan’ın bir sonraki durağı Birleşik Emekliler Sendikası Muratlı Şubesi oldu. Buraya bir ziyaret gerçekleştiren Özcan, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada;“Bizleri gönülden misafir eden Birleşik Emekliler Sendikası Muratlı Şubesi başkanı Bayram Gökçek ve kıymetli yöneticilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Özcan Muratlı’da son olarak Aşağısevindik ve Yukarısevindik Mahallerini ziyaret etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.