BAŞKAN ALBAYRAK, TEKİRDAĞLI YAZARLARLA BİRARAYA GELDİ

BAŞKAN ALBAYRAK, TEKİRDAĞLI YAZARLARLA BİRARAYA GELDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara Kent Konseyi tarafından düzenlenen ‘Tekirdağlı Yazarlar Malkara’da Okurlarıyla Buluşuyor’ adlı programa katılarak yazarlarla bir araya geldi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Malkara Çok Amaçlı Salon’da, Tekirdağlı 22 yazarın katıldığı, kitap tanıtımı ve imza günü etkinliğinin gerçekleştirildiği programda yazarlarla tek tek görüşen Başkan Albayrak, yazarlarla fikir alışverişinde bulundu, yayınladıkları kitaplarından dolayı kendilerini tebrik ederek başarılar diledi.

BAŞKAN ALBAYRAK: “KALEME ALDIKLARI ESERLERLE EDEBİYAT VE KÜLTÜR DÜNYAMIZA DEĞER KATAN TEKİRDAĞLI YAZARLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”

Tekirdağ’ın kültür yaşamına değer katan yazarların böyle bir organizasyonda okurlarla buluşmasının son derece anlamlı olduğunu belirten Başkan Albayrak, “Edebiyat, kültürel hayatımızın ayrılmaz bir parçasıdır. Vatan ve Hürriyet Şairimiz Namık Kemal’i edebiyat ve fikir dünyamıza kazandıran güzel Tekirdağ’ımızda edebiyat geleneğinin devam etmesi bizleri mutlu ediyor. Kaleme aldıkları eserlerle edebiyat ve kültür dünyamıza değer katan Tekirdağlı yazarlarımızla gurur duyuyoruz. Birbirinden değerli 22 kalem emekçimizin yer aldığı Kitap Tanıtımı ve İmza Günü etkinliğinin düzenlenmesi dolayısıyla Malkara Kaymakamlığımıza, Malkara Belediyemize ve Malkara Kent Konseyimize teşekkür ediyorum. Değerli yazar ve şairlerimizi başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum.” dedi.

Etkinlikte, yayınladıkları kitapları okuyucularla buluşturarak tanıtma fırsatı bulan Tekirdağlı yazarlar, kitaplarını okuyucuları için imzaladılar. Okuyucular da hem Tekirdağlı yazarlarla bir araya gelmenin hem de kitaplarını imzalatarak yazarlarla sohbet etmenin mutluluğunu yaşadılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.