MESTAN ÖZCAN: MALKARA’YI TRAKYA’NIN İNCİSİ YAPACAĞIZ

MESTAN ÖZCAN: MALKARA’YI TRAKYA’NIN İNCİSİ YAPACAĞIZ

 

AK Parti Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili Adayı Mestan Özcan, Malkara’da ve Tekirdağ’ın birçok mahallesinde ziyaretler gerçekleştirdi.

AK Parti Malkara İlçe Teşkilatı, Mestan Özcan’ı ilçe girişinde karşıladı. Özcan burada; “Bizi ilçe girişinde karşılayan kıymetli ilçe başkanım Gökhan Şentürk ve değerli yol arkadaşlarıma gönülden teşekkürler” şeklinde bir açıklama yaptı.

Mestan Özcan daha sonra Malkara Seçim İrtibat Ofisinin açılışına katıldı ve tüm Malkaralılarıseçim irtibat ofisine davet etti.
         Özcan’ın bir sonraki durağı Milliyetçi Hareket Partisi Malkara İlçe Başkanlığı oldu. Burada bir açıklama yapan Mestan Özcan; “Birlik ve beraberlik anlayışının siyasete yansıması olan Cumhur İttifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi, Malkara İlçe Başkanlığını ziyaret ettim. İnanıyorum ki 14 Mayıs Cumhur İttifakının zaferi ile sonuçlanacaktır. İnşallah Malkara’mızı hep birlikte Trakya’nın incisi yapacağız” dedi.

Malkara Yeni Sanayi esnafını da ziyaret eden Mestan Özcan, ardından Malkara Ticaret Borsası Başkanı Atilla Ayaz ile bir araya geldi.

Malkara’da hem esnafla hem de vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Özcan, “Malkara’mız yine çok güzel. Hemşehrilerimizin teveccühü beni duygulandırdı” şeklinde konuştu.

Özcan daha sonra Kozyörük, Sarnıç ve Hacıevhat mahallerini ziyaret etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.