23 NİSAN HEYECANI ŞARKÖY’DE DOYASIYA YAŞANDI

23 NİSAN HEYECANI ŞARKÖY’DE DOYASIYA YAŞANDI

 

Şarköy Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukların doyasıya eğlenebilmeleri için birbirinden eğlenceli etkinliklerin olduğu dopdolu bir program hazırladı. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen resmi kutlama töreni ardından Şarköy Belediyesi tarafından yapılan 23 Nisan çocuk şenliği kapsamında düzenlenen etkinlikler animasyon eşliğinde yüz boyama, kum boyama ile başladı. Ardından akrobasi, illüzyon, ateşbaz ve sihirbaz gibi daha birçok etkinlik ile devam etti. Çocuk gülüşlerinin her yeri çınlattığı bayram şenliği renkli görüntülere sahne olurken çocuklar unutamayacakları bir gün yaşadı.

KENTİN ÇOCUKLARI EĞLENCEYE DOYDU

Şarköy Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda kentteki tüm çocukların gönüllerince gülüp eğlendikleri birçok etkinliğe ev sahipliği yaptı. Şarköy Cumhuriyet Meydanı’nda saat 14.00’ da başlayan animasyonlar eşliğindeki etkinlikler, akşam saatlerinde yerini tiyatro gösterimine bıraktı. Cumhuriyet Meydanında saat 14.00’da başlayan kum boyama, yüz boyama, sosis balon, illüzyon, jonglor, akrobasi, cambaz show, tahta bacak, sihirbaz ve ateşbaz gösterileri 23 Nisan heyecanını doruğa çıkarttı. Akşam saatlerinde de  ‘’Pamuk Prenses ve Üç Buçuk Cüceler’’ adlı tiyatro oyunu ile buluşan çocuklar bayramın keyfini yaşamaya devam etti. Çocuklar eğitici, öğretici ve eğlendirici etkinliklerle gönüllerince eğlenerek unutamayacakları bir 23 Nisan Şenliği’ni daha geri bıraktılar. Şarköy Belediyesi tarafından hazırlanan çocuk şenliğine katılan aileler, bu özel günde yapılan çeşitli etkinlikler için Belediye Başkanı Alpay VAR’a memnuniyetlerini dile getirirken, çocuk şenliği kutlamalarında gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkürlerini ilettiler.

ŞEKERLİ BİLLBOARDLAR ÇOCUKLAR TARAFINDAN BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Şarköy Belediyesi, şekerli billboard çalışmasıyla çocukların yüzlerini güldürdü. Kentin sahil bandında bulunan Sevgi yolu üzerindeki billboardlar renkli şekerler ile donatıldı. ‘’ Bayram şekerleriniz Alpay Abinizden’’ yazısıyla billboardlardaki strafor üzerine yerleştirilen rengârenk şekerleri gören çocukların mutluluğu görülmeye değerdi. Bayram coşkusuna ayrı sevinç katan şekerler, çocukların bu özel günü doyasıya yaşamasında etkili oldu. Çocuklar şekerli billboardlarını görünce mutluluk yaşarken; aileleri yapılan bu sürprizden dolayı çok memnun kaldıklarını dile getirdi.

 

 

BAŞKAN VAR ’’ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZİN EN KIYMETLİ HAZİNESİDİR’’

‘’Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz’’ sözüyle Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün çocuklara oldukça değer veren eşine az rastlanır bir lider olduğunu bir kez daha anlıyoruz diyerek düşüncelerini ifade eden Belediye Başkanı Alpay VAR, ’’ Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk yarının büyükleri çocuklarımıza verdiği değeri ve duyduğu güveni göstermek adına Türkiye Büyük Millet Meclisinin açıldığı gün olan 23 Nisan’ı Türk Çocuklarına Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak armağan etmiştir. Geleceğimizin teminatı olan en kıymetli hazinemiz olan çocuklarımızı, ülkesini milletini seven, vatanı için çalışıp üreten insanlar olarak yetiştirmek, kendi başına karar verebilen, kendine güvenen, donanımlı, girişimci, ufku geniş, değerlerine bağlı gençler olarak yetiştirmelerini sağlamak sorumluluk ve hedefimizdir. Çocuklarımızı geleceğe hazırlamak için her zaman var gücümüzle onların yanında olacağız. Amacımız çocuklarımızın eğitimde, sanatta, kültürde, sporda her alanla gelişimini sağlamak. Bunun için çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürmeye devam edeceğiz. Bugün çocuklarımız çeşitli oyunlar oynayarak ve tiyatro gösterisi izleyerek gönüllerince eğlendiler. Bizde bu anlamlı günde çocuklarımızın bayram sevincine ortak olup, onlarla birlikte eğlendik. Hazırladığımız etkinlikler çocuklarımız ve vatandaşlarımızın da katılımı ile büyük bir coşkuya dönüştü. Bu kapsamda çocuklarımızın milli ve manevi değerlerine sahip çıkan ve vatanına hizmet eden bireyler olmasını diliyor bir kez daha gözlerinden öpüyorum. Mustafa Kemal Atatürk’ün armağanıyla tüm çocuklara şenlik olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum’’ dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.