MESTAN ÖZCAN: TEKİRDAĞ’I EN GÜZEL ÇAĞINA HAZIRLIYORUZ

MESTAN ÖZCAN: TEKİRDAĞ’I EN GÜZEL ÇAĞINA HAZIRLIYORUZ

 

AK Parti Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili Adayı Mestan Özcan, bayram süresince de ziyaretlerine devam etti ve sık sık farklı mahallelerde vatandaşlarla bir araya geldi.

Özcan Bayramın ilk günü, AK Parti İl Başkanlığındaki geleneksel bayramlaşma merasimine katıldı. Burada bir açıklama yapan Mestan Özcan; “AK Parti’ye gönül veren kardeşlerimizle bir aradayız. Hep birlikte Tekirdağ’ı en güzel çağına hazırlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Ardından Muratlı Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışına katılan Özcan açılış sonrası yaptığı açıklamada: “Seçim Koordinasyon Merkezimizde Muratlı’mızın yüreği güzel ve seçim zaferine odaklanmış teşkilat mensuplarımız ile bayramlaştık. Bu vesileyle tüm Muratlılı hemşehrilerimi seçim ofisimizde çayımızı içmeye davet ediyorum” dedi.

Bayram programına hastane ziyaretleri ile devam eden Özcan, Tekirdağ Şehir Hastanesindeki ve NKÜ Araştırma ve Eğitim Hastanesindeki hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Özcan daha sonra; Yağcı, Bıyıkali, Osmanlı, Karabezirgan, Karacakılavuz, Ortaca ve Banarlı mahallerini ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını yakından dinledi.

Mestan Özcan aynı zamanda; AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Ebru Bayrak ve ailesini, Ahmet Bayrakve ailesini, Betül Karakayave ailesini ve Sancar ailesini hanelerinde ziyaret etti.



 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.