İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde meydana gelen olaylar

İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde meydana gelen olaylar

 

 

 

KONU: Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti / Kullanmak İçin Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kabul Etmek veya Bulundurmak

 

Çerkezköy İlçesinde 17.04.2023 tarihinde K.T isimli şahsın uyuşturucu madde getireceği duyumu alınması üzerine İSTH/KOM Şb.Md.lüğü, 5.JASAT ve KızılpınarJ.Krk.K.lığınca icra edilen faaliyet sonucunda şahıs yakalanmıştır. Yapılan üst aramasında 18 gr kokain ve toplamda 870 TL nakit para ele geçirilmiştir. Şahıs gözaltına  alınmıştır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KONU:  4733 SKM (Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun)

 

Marmaraereğlisi/Sultanköy Mahallesinde  faaliyet gösteren bir işletmede 18 Nisan 2023 tarihinde KOM Ş.Md.lüğü ve MarmaraereğlisiMrk. J.Krk.K.lığı ile birlikte yapılan denetimde;

 

Bandrollü hali ile satışına izin verilen puroların kutu kapak bandrolleri açılmak sureti ile tek tek satıldığı tespit edilerek toplam 347 adet puro muhafaza altına alınmıştır. İşletmeye idari yaptırım tutanağı tanzim edilmiştir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KONU: Düzensiz  Göçle mücadeleye yönelik huzur güven uygulaması

 

 

Kapaklı İlçe J.K.lığı sorumluluk bölgesinde 18.04.2023 günü Düzensiz Göçle Mücadeleye  Yönelik Huzur Güven Uygulaması kapsamında;

F.A isimli şahsın yapılan üst aramasında ( 13) Gram SKUNK , (3) Gram Metamfetamin olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde ele geçirilmiştir. Şahıs hakkında adli işleme başlanılmıştır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KONU: Uyuşturucu Madde Ticareti (TCK 188/3)

 

 

Süleymanpaşa/Kumbağ Mahallesinde 18.04.2023 günü trafik timi tarafından  icra edilen Yol Emniyet ve Kontrol uygulamasında şüphe üzerine durdurulan  ticari takside yolcu olarak bulunan H.T. isimli şahsın üzerinde (21) gram metamfetamin olduğu değerlendirilen madde ve (1) adet hassas terazi ele geçirilmiştir. Şüpheli şahıs ifadesinin alınmasına müteakip adli makamlara sevk edilmek üzere gözaltına alınmıştır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KONU: Kullanmak İçin Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kabul Etmek veya Bulundurmak

 

 

Çerkezköy/Gültepe Mahallesinde 18.04.2023 tarihinde 5. JASAT ve KızılpınarJ.Krk.K.lığı tarafından B.A isimli şahsın üzerinde yaklaşık 3 gr Bonzai olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde ele geçirilmiştir. Şüpheli ifadesinin alınmasına müteakip serbest bırakılmıştır.

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.