ÇOK ÇİRKİN

ÇOK ÇİRKİN

İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Selcan Taşçı Hamşiooğlu’nu destekleyen bir vatandaşın aracı gece kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından saldırıya uğradı. Aracın lastiklerine bıçakla kesilerek zarar verildi.
İYİ Partili Selcan Taşçı Hamşioğlu kendisini destekleyen bir vatandaşın aracına yapılan saldırı sonrası ‘korkmuyoruz’ diyerek kısa bir açıklama yaptı.
Sabah olayı duyar duymaz aracın sahibi ile buluşan Hamşioğlu, “Bizleri destekleyen, hatta partili bile olmayan bir vatandaşımız aracının arka camına Genel Başkanımız ile benim resmimi koymuş ve desteğini göstermiştir. Bu lastiğin önemi o aracın sahibi açısından çok önemli. Açlıkla, yoksullukla boğuşan bir toplumdan bahsediyoruz” dedi.
KORKMUYORUZ
Olayı gerçekleştirenlerin yaşadıkları topluma uzak olduğuna dikkat çeken İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili adayı Selcan Taşçı Hamşioğlu, “Bunu yapanlar birlikte yaşadığı bu toplumun insanına düşmanlar. Bu siyasi mesele değil sadece. İnsana dair hiçbir fikirleri yok. Siyasi zorbalıklarının dışında bu olay bunu gösteriyor. Biz yola çıkarken kurşunlara karşı yola çıktık. Kahrolsun istibdat yaşasın hürriyet diyerek yola çıktık” diye konuştu.
VALİ VE EMNİYET MÜDÜRÜNE SESLENDİ
Hamşioğlu, “Lastikte patlatsalar., afişte sökseler, cam da taşlasalar, ne yaparlarsa yapsınlar günün sonunda ben elime bir megafon alıp sokaklarda gezer yine seçim çalışmamı yaparım. Bunu kimse engelleyemeyecek. Ben buradan Sayın Valimize ve Emniyet Müdürümüze seslenmek istiyorum. Bu sürecin daha başındayken bunları yaşıyorsak sonlara yaklaştığımızda nasıl bir manzara ile karşılayacağımızı düşünmek bile istemiyorum. Seçim günü yaklaştıkça olacaklara dair kaygım artıyor. Bu kaygıları dindirmek vali ve emniyet müdürünün görevleri. Bu görevlerini de yapacaklarına inanmak istiyorum. İnanıyorum da. İnşallah kazasız belasız bu seçim sürecini atlatacağız. Herkes müsterih olsun beni destekleyen arkadaşların bu tür mağduriyetlerini ben bizzat gideceğim. Seçimden sonra da Türkiye’nin bir hukuk devleti olduğunu hepsine anlatacağım. Bizim sloganımız çok net. Korkmuyoruz. Bundan sonra da önümüze çıkacak tüm engelleri aşacağız. Ben Tekirdağlıların sağduyusuna güveniyorum. Bunu yapanlara prim vermeyeceklerine inanıyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.