Üç mahallede Gönül Sofrası bereketi

Üç mahallede Gönül Sofrası bereketi
blank

Süleymanpaşa Belediyesi, gelenek haline getirdiği Gönül Sofraları mahalle iftarları organizasyonları ile her akşam başka bir mahallede binlerce kişiyi aynı sofrada bir araya getirmeye devam ediyor. Hafta sonu Değirmenaltı, Zafer ve Çiftlikönü Mahalleleri, Gönül Sofrası ile Ramazan bereketini idrak etti.

DEĞİRMENALTI’NDA 4 BİN KİŞİLİK DEV GÖNÜL SOFRASI

14 Nisan Cuma günü, Değirmenaltı Mahallesi’nde düzenlenen iftar sofrasında yaklaşık 4 bin mahalle sakini birlikte oruç açtı. İftar programında vatandaşlarla birlikte iftar yapan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, iftarın ardından mahallelilere hitap ederek yaklaşan Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.

ZAFER VE ÇİFTLİKÖNÜ MAHALLELERİNDE RAMAZAN GELENEKLERİ YAŞATILDI

Cumartesi günü Zafer Mahallesi’nde kurulan Gönül Sofrasında da vatandaşlar birlik ve beraberlik ruhunu idrak ettikleri bir gece yaşadılar. İlahi konserleri ve geleneksel Ramazan etkinlikleri ile ikramları da eski Ramazanlara özlemi bir nebze olsun dindirdi. Pazar günü ise Gönül Sofraları Çiftlikönü Mahallesi’ne misafir oldu. Binlerce Süleymanpaşalı, aynı anda iftar yaptı, aynı duaya el açarak Ramazan bereketine şahitlik etti.

YÜKSEL: “ALLAH SOFRALARIMIZI BEREKETLİ, BİRLİĞİMİZİ DAİM KILSIN

Gönül Sofraları iftar organizasyonları ile ilgili açıklamada bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, her akşam hemşehrileri ile birlikte oruç açmaktan ve Ramazan ayının manevi iklimini bir arada yaşamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yüksel, “Süleymanpaşa’mızın büyük bir Gönül Sofrasına dönüştürdüğümüz cadde ve sokaklarında, her akşam hemşehrilerimizle birlikte iftar etmenin güzelliğini, Ramazan’ın bolluk ve bereketini paylaşıyoruz. Toplu iftar programlarımızla şenlenen gönüllerimiz, Ramazan-ı Şerif’in coşkusu ve muhabbetiyle dolup taşıyor. Değirmenaltı, Zafer ve Çiftlikönü Mahallelerimizde de diğer mahallelerimizde olduğu gibi Ramazan ruhunu iliklerimize kadar hissettiğimiz Gönül Sofralarımızı kurduk, birlikte oruç açtık. Allah eksiltmesin, sofralarımızı bereketli, birliğimizi daim kılsın,” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.