BAŞKAN KADİR ALBAYRAK GENÇLERİ İFTAR SOFRASINDA EVİNDE AĞIRLADI

BAŞKAN KADİR ALBAYRAK GENÇLERİ İFTAR SOFRASINDA EVİNDE AĞIRLADI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ramazan ayı dolayısıyla eşi Gülseren Albayrak’ın elleriyle hazırladığı yemeklerle iftar sofrasında gençleri ağırladı.Başkan Kadir Albayrak, iftar yemeği sırasında gençlerin talep ve önerileri ile ilgili belediyeciliğe yönelik fikir alışverişinde bulundu. Birbirinden özgün genç misafirlerin ağırlandığı iftar sofrasında samimibir akşam geçirildi.

ALBAYRAK MİSAFİRLERİNİN SORULARINI İÇTENLİKLE YANITLADI
Üniversite Öğrencisi Kübra Göçmez, Saray Genç Romanlar Derneği Temsilcisi Onay Demir, Erkek Kuaförü Koray Akarsu ve genç ev hanımı Şengül Coşkun ile iftar sofrasında bir araya gelen Başkan Kadir Albayrak, misafirlerine Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin projeleri hakkında da bilgiler verdi. Albayrak’ın evinde Hatay’a özgü sembolik bir heykelinÜniversite Öğrencisi KübraGöçmez’in dikkatini çekmesi üzerine deprem öncesinde yaptığı Hatay ziyaretinden de bahseden Başkan Kadir Albayrak, deprem bölgesinde hassasiyetle yürütülen çalışmalar değindi. Başkan Kadir Albayrak “İnşallah bir an önce yaralarımız sarılır. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak elimizden geleni yaptık. Yaklaşık 300 personelimiz afet bölgesinde özveri ile çalıştı.Allah bir daha ülkemize böyle sıkıntılar göstermesin. ” dedi.

BAŞKAN ALBAYRAK YEMEK DUASINI OKUDU
İftar sonrası yemek duasını kendi okuyan ve gençlerle sohbet eden Başkan Kadir Albayrak, misafirlerinin sorularını tüm içtenliği ile yanıtladı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinden beklentilerini de dile getiren misafirler, hayata geçirilen projelerden dolayı Başkan Kadir Albayrak’a teşekkürlerini ilettiler. Misafirler,iftar sonrası geçirdikleri güzel günün anısına hatıra fotoğrafı çekerek o anı ölümsüzleştirdiler. Başkan Kadir Albayrak eşi Gülseren Albayrak ilebirlikte davetlerine icabet edip geldikleri için genç misafirlerine teşekkür etti. Hayatlarında başarılarının daim olmasını dileyen Başkan Kadir Albayrak, misafirlerini kapıya kadar uğurladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.