MESTAN ÖZCAN: 14 MAYIS’TA KAPAKLI’DA DESTAN YAZACAĞIZ

MESTAN ÖZCAN: 14 MAYIS’TA KAPAKLI’DA DESTAN YAZACAĞIZ

 

AK Parti Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili Adayı Mestan Özcan, parti yöneticileri ile birlikte Kapaklı’da bir dizi programa katıldı ve ziyaretler gerçekleştirdi.

Programına AK Parti Kapaklı İlçe Başkanlığını ziyaret ederek başlayan Özcan, ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada “Güzel ilçemiz Kapaklı’dayız. Programımıza İlçe Başkanlığımızda başladık. Kapaklı’mız14Mayıs’a hazır.14 Mayıs’ta sandıkları patlatacağız inşallah” ifadelerini kullandı.

“DEPREMZEDELER İÇİN ELİMİZDEN GELENİN FAZLASINI YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Özcan daha sonra Türk Metal Sendikası Kapaklı Şube Başkanı Sayın Günay Özden’i ziyaret etti. Sendika ziyaretinin ardından Kapaklı’da ikamet eden depremzede aile ile bir araya gelen Özcan; “Devletimiz tüm imkânlarıyla deprem bölgesinin ayağa kaldırılması için seferber olmuş durumdadır. Depremzede kardeşlerimiz için elimizden gelenin fazlasını yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

“GÖNÜLLER YAPMAK İÇİN, MİLLETİMİZ İÇİN YOLLARDAYIZ”

Özcan, Kapaklı’da yaptığı esnaf ziyaretinde; “Kapaklı’mızın gönlü güzel insanlarıyla ve esnafımızla bir araya geldik. Kapaklı inşallah 14Mayıs’ta doğru adımlarla yola devam diyecek. Tüm hemşehrilerime gönülden teşekkür ediyorum. Gönüller yapmak için, milletimiz için yollardayız. 14 Mayıs’ta Kapaklı’da destan yazacağız”ifadelerini kullandı.

Kapaklı Belediyesinin düzenlediği iftar programına da katılan Mestan Özcan, Belediye Başkanı Mustafa Çetin’e teşekkür etti. Özcan ayrıca Kapaklı’daki iftar programında Şair İbrahim Sadri’ye plaket takdim etti.

“SAMSUNLU KARDEŞLERİME SEVGİ VE SAYGILARIMI İLETİYORUM”

Ziyaretlerine derneklerle devam eden Mestan Özcan’ın sonraki durağı Kapaklı Samsunlular Derneği oldu. Burada bir açıklama yapan Özcan, “Kapaklı Samsunlular Derneğini ziyaret ederek Samsunlu kardeşlerimizle bir araya geldik.  Dernek Başkanımız Sayın Mustafa Önder’e ve saygıdeğer hemşehrilerime misafirperverlikleri için canıgönülden teşekkür ediyorum. Ziyaretimizde Dernek Başkanımız Sayın Mustafa Önder’e, Samsunspor’un Süper Lig’e çıkması anısına güzel bir hediye de takdim ettik. Tüm Samsunlu kardeşlerime sevgi ve saygılarımı iletiyorum” ifadelerini kullandı.

Çerkezköy Romanlar Derneğini de ziyaret eden Özcan, “Canımız, kültürümüzün renkli kişileri. Çerkezköy Romanlar Derneğinde sohbet keyifli oldu. Dernek başkanı Okan Sevgi ve yönetimine sevgilerimi sunarım” şeklinde konuştu.

Özcan’ın son durağı Trakya Hakkarililer Derneği oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.