‘Tekirdağ Bizi Çok Sevecek’

‘Tekirdağ Bizi Çok Sevecek’
blank

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı, CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Cem Avşar, partisinin ve Cumhuriyet Halk Partisinin il başkanlığı binasını ziyaret ederek, saha çalışmalarına başladı.

 

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı, CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Cem Avşar, partisinin ve Cumhuriyet Halk Partisinin il başkanlığı binasını ziyaret ederek, saha çalışmalarına başladı.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Adayı Cem Avşar, Tekirdağ’da ki saha çalışmalarına başladı. İlk olarak DEVA Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı binasına bir ziyarette bulunan Avşar, burada partililer ve basın mensupları ile bir araya geldi. Burada basın mensuplarına açıklama yapan CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Cem Avşar, ‘’Tekirdağ’da sorun dinlemeyeceğiz, çünkü sorunların hepsini biliyoruz. Ankara’da bu sorunların çözümü için mücadele edeceğiz.’’ Dedi.

 

MOTİVASYONUMUZ MAKSİMUM MİLLETVEKİLİ ÇIKARMAK İÇİN

 

DEVA Partisi İl Başkanlığı binasında açıklamalarda bulunan CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Cem Avşar; ‘’Çok emek verdik, 3 yıldan bu yana sizlerde, bizlerde başta Hasan Başkanım, daha sonrasında ilçe başkanlarımız, teşkilat mensuplarımız, üyelerimiz, mahalle gönüllülerimiz. Tekirdağ ilçe ilçe, adım adım, bizim de katıldığımız programlarda ilmek ilmek örerek bu günlere getirdiniz ve inşa ettiniz. Şimdi geldiğimiz noktada çok önemli bir dönemecin içerisindeyiz hem partimiz adına, hem ülkemiz adına. Bizim bu konuda yaptığımız iş birliğinin altında yatan motivasyon şu. Biz TBMM’de millet ittifakının maksimum milletvekili sayısına ulaşması için bu noktada büyük bir fedakarlıkta bulunduk. Ortağımız, Millet İttifakının kurucu partilerinden CHP’de büyük bir fedakarlıkta bulundu. Biz kendi logomuzla değil, CHP logosu altında girmeyi kabul ettik çünkü motivasyonumuz yüksel milletvekili çıkarmak.Onlar da bizim, onların bölgesinden aday olmamız noktasında bizle alakalı iş birliklerini bize sundular çünkü onların da motivasyonu bu birlikte bu beraberlikten doğacak sinerjiyle maksimum milletvekili sayısına ulaşmak. O yüzden Yolumuz hayırlı bir yol, yolumuz meşakkatli bir yol ama inşallah bu yolun sonu başarıya çıkacak. DEVA Partisinin, millet ittifakının, CHP’nin, diğer partilerin memleketi adaletli, huzurlu, kalkınmış ve birlik beraberlik içerisinde, vatandaşlarımıza rahat bir nefes aldıracak ‘oh be’ dedirtecek. Bir sürecin kapılarını aralayacak hizmetlerde bulunacağız.’’ Dedi.

 

BİR AYAĞIM TEKİRDAĞ’DA BİR AYAĞIM ANKARA’DA OLACAK

 

CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Cem Avşar; ‘’Hem sizlerin geçmişte yaptığı çalışmalarla hem bizlerin emekleriyle burada çok büyük bir sinerji oluşturup ittifak ortağımızla beraber Tekirdağ’ın artık ilçe ilçe, mahalle mahalle, köy köy, tarımından, sanayisine, eğitiminden, sağlığına kadar bütün sorunları hem buradan hem Ankara’dan çözebilecek kapıları aralayacağız inşallah. Sürecimizin önce teşkilatımıza, partimize ve Tekirdağ’a hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Tekirdağ hakikaten benim için hayatımda özel bir yere sahip. Benim 35 yıldır 3 ayım Marmaraereğlisinde geçiyor. 4 tane evladım var, 4 evladımda doğduğundan beri onlarında yazları Marmaraereğlisinde geçiyor, Çorlu’da sanayi yatırımımız var. İlk göz ağrım bir tane inşaat malzemesi satan firmam vardı, onun kuruluşu Çerkezköy. Bundan sonra benim evim barkım, Allahın izniyle Tekirdağ. Bir ayağımız burada, bir ayağımız Ankara’da el birliği ile büyük bir sinerji yaparak sokakları maviye boyayarak, DEVA Partisinin bayrağını dikebildiğimiz en yüksek noktaya çıkartarak milletimize, Tekirdağımıza hizmete devam edeceğiz Allahın İzniyle.’’ İfadelerini kullandı.

 

ÖZEL BİR İŞ BİRLİĞİ DURUMU SÖZ KONUSU

 

CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Cem Avşar; ‘’Bu soru daha çok gelecektir ama biz hem vatandaşlarımızı hem basın mensuplarını aydınlatmaya devam edeceğiz. Burada özel bir iş birliği durumu var. Listeler noktasında, bu da genel merkezler arasında görüşülmüş bir şey. Bizim son dakikaya kadar hiçbir adayımızın bu konu hakkında bilgisi yoktu. Direk genel merkezde genel başkanlar düzeyinde bu görüşmeleri yapan heyetlerden bir tanesi ve bu noktada da şu gözetildi. Adaylık noktasında o ille çalışabilecek, o ile hizmet edebilecek, o ille uyum içerisinde bu yolu yürüyebilecek en doğru adaylar noktasında dikkat edildiğinden hem CHP tarafından hem DEVA partisi tarafından bir kuşkunuz olmasın. Bizim hedefimiz burada net.’’ Şeklinde konuştu.

 

TEKİRDAĞ BİZİ ÇOK SEVECEK

 

CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Cem Avşar; ‘’Ben DEVA Partisinin Yerel Yönetimler ve Şehircilik politikaları başkanıyım. Bizim 81 il ile ilgili zaten bundan aylar öncesinden itibaren eylem planlarımız var. Tekirdağ’da bunlardan bir tanesi. Biz zaten vekillik durumundan önce bile Ankara’da biz uzun bir süredir, Türkiye’nin yerel sorunlarını, yerel yönetimlerle ilgili şehircilikle ilgili problemlerini il il, ilçe ilçe, çalışan çok geniş bir ekibimiz var. Dolayısıyla bize şu artıyı veriyor, bizim illerimize diğer arkadaşlardan daha fazla hakim olmamızı sağlıyor. Mesela biz Tekirdağ’da sahaya indiğimiz zaman sorun sormayacağız, sorun sormayacağız Çünkü, sorun tırnak içerisinde dışarıdan gelen bir milletvekili adlandırdığınız için sorun konuşmak bir zaman kaybı. Bizim çözümlerimiz var. Bakın eylem planlarımız var, 22 tane, ortak mütabakat metnimiz burada 2 bin 200 madde. Bunların hepsi fotoğrafı çekilmiş sorunların, çözümlerini de barındırıyor içerisinde o yüzden Tekirdağ bizi çok sevecek.’’ Diyerek sözlerini noktaladı.

 

CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Cem Avşar, DEVA Partisi ve CHP İl Başkanlıkları ziyareti sonrasında Süleymanpaşa’da esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.