BAŞKAN ALBAYRAK İFTAR SOFRASINDA AKADEMİSYEN VE DİN GÖREVLİLERİYLE BULUŞTU

BAŞKAN ALBAYRAK İFTAR SOFRASINDA AKADEMİSYEN VE DİN GÖREVLİLERİYLE BULUŞTU

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, il genelinde görev yapan akademisyen ve din görevlileriyle iftar sofrasında buluştu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen iftar programında Başkan Kadir Albayrak, Namık Kemal Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Keskin, Tıp Fakültesi Dekanı Dr. Erdoğan Gültekin, fakülte öğretim üyeleri, Tekirdağ il Müftüsü Mustafa Soykök, ilçe müftüleri, Diyanet Eğitim Merkezi yönetici ve personeli, çok sayıda cami görevlisi ile bir araya geldi.

BAŞKAN KADİR ALBAYRAK: “BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN GÜÇLENMESİ, GÖREV VE SORUMLULUKLARIMIZ ÇERÇEVESİNDE VATANDAŞLARIMIZA DAHA İYİ HİZMET VERMEMİZE ZEMİN HAZIRLAYACAKTIR”

İftar programı açılışında katılımcılara hitaben konuşma yapan Başkan Kadir Albayrak, “On bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayının 19. gününün bu güzel akşamında yeniden bir aradayız. Ramazan ayı yüksek manevi duygular içerisinde Allah’a sığındığımız ve ibadet ettiğimiz; bin aydan daha hayırlı bir aydır. Mübarek Ramazan ayı toplumsal bağlarımızı güçlendirmektedir.  Dini konularda halkımızı en iyi şekilde bilgilendiren din görevlilerimiz, halkımızın birlik ve beraberliğinin güçlendirilmesine katkı sağlamaktadır.  Ramazan ayı vesilesiyle sizlerle bir araya gelmek istedik. Birlik ve beraberliğimizin güçlenmesi, görev ve sorumluluklarımız çerçevesinde vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermemize zemin hazırlayacaktır. İftar programımıza katılımınızdan dolayı en içten duygularımla teşekkür ediyor, mübarek Ramazan ayının tüm İslam âlemine sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.” dedi. İftar programının düzenlenmesinden dolayı memnuniyet duyan katılımcılar, Başkan Kadir Albayrak ve ekibine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.