İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde meydana gelen olaylar

İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde meydana gelen olaylar

 

 

İl JandarmaKomutanlığı sorumluluk bölgesindemeydana gelen olaylaraşağıya çıkartılmıştır.

 

 

 

KONU :Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti (TCK-188)

 

Kullanmak için Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek ve Kullanmak (TCK-191)

 

Marmaraereğlisi/Sultanköy Mahallesinde 03.04.2023 günü İstanbul’dan uyuşturucu madde getirileceği yönünde alınan duyum üzerine KOM-İSTH. Şube Müdürlükleri ve  MarmaraereğlisiMerkezJ.Krk.K.lığıncaSultanköy E-5 karayolu üzerinde yapılan yol kontrolünde E.V. ve H.İ. isimli şüphelilerin üzerlerinde ve kullandıkları araçta yapılan aramada:

(40) gram metamfetamin,

(5) gram skunk,

(11) adet extacy hap

ele geçirilmiştir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KONU: 6136 SKM

 

 

Çerkezköy/Kızılpınar Atatürk Mahallesi’nde  06.04.2023 tarihinde M.A. isimli şahsın yapılan sorgusunda Hırsızlık suçundan arandığı ve Yolama Kaçağı ASAL arama kaydının olduğu tespit edilmiştir. Şahsın yapılan üst aramasında ruhsatsız “Browning” marka tabanca ve bir adet tabanca şarjörü ele geçirilmiştir. İfadesinin alınmasına müteakip serbest bırakılmıştır.

 

 

 

KONU: Huzurlu Sokaklar-54

Uygulaması (Marmaraereğli)

 

– 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet

 

J.Motosikletli Asayiş ve J.Motosikletli Trafik Timlerince 07.04.2023 günü Marmaraereğlisi İlçe J.K.lığıYeniçiftlik Mahallesi’nde icra edilen Yol Emniyet ve Kontrol uygulamasında ;

– E.E. isimli şahsın kullanmış olduğu araç şüphe üzerine durdurulmuş olup, aracın dışarıdan yapılan kontrolünde sağ ön koltuğunda siyah renkli pala ile araçta bir adet ruhsatsız Glock  marka tabanca siyah renkli PAYT-621 seri numaralı ve 8 adet 9 mm fişek tabanca ve mermi olduğunu beyan etmesi üzere tarafımıza rızaen teslim etmiştir.Şahsa 6136 Sayılı Kanununa muhalefetten işlem yapılmıştır.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.