Vali Aziz Yıldırım ve Eşi Güllühan Yıldırım Malkara İlçemizde Şehit Aileleri, Gaziler, Gazi Aileleri ve Depremzedeler İle Birlikte İftar Yaptı

Vali Aziz Yıldırım ve Eşi Güllühan Yıldırım Malkara İlçemizde Şehit Aileleri, Gaziler, Gazi Aileleri ve Depremzedeler İle Birlikte İftar Yaptı
blank

Vali Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım, Malkara ilçemizde bir restoranda şehit aileleri, gaziler, gazi aileleri, depremzede vatandaşlarımız ve huzurevi sakinleri ile birlikte iftar yaptı.

İftar programına Vali Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım’ın yanı sıra Malkara Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ahmet Çetin, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Maden Tetkik Arama Marmara Bölge Müdürü Afşin Ekmekyapar ve ilçe protokolü katıldı.

Vali Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım, iftar programında masaları tek tek ziyaret ederek şehit ailelerinin, gazilerin, gazi ailelerinin ve depremzede vatandaşlarımızın hal ve hatırlarını sorup onlarla sohbet etti.

İftar programında konuşan Vali Yıldırım: “Katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Bu iftarın düzenlenmesinde emeği geçen Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Hayırlı iftarlar, hayırlı Ramazanlar diliyorum. İnşallah hep birlikte bayrama sağlıcakla erişiriz. ” dedi.

Vali Yıldırım ve protokol üyelerinin davetlileri uğurlamasının ardından iftar programı sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.