Vali Aziz Yıldırım Çerkezköy İlçemizde Türkmenlerle İftarda Bir Araya Geldi

Vali Aziz Yıldırım Çerkezköy İlçemizde Türkmenlerle İftarda Bir Araya Geldi
blank

Vali Aziz Yıldırım, Çerkezköy ilçemizde Çerkezköy Kaymakamlığı ile Birleşik Türkmenler Derneği tarafından düzenlenen iftara katıldı.

İftar programına Vali Yıldırım’ın yanı sıra Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Çorlu Kaymakamı Mustafa Eldivan ve ilçe protokolü katıldı.

İftar programında konuşan Vali Yıldırım: “Hepinizin bildiği gibi 6 Şubat’ta 11 ilimizi etkileyen büyük bir deprem oldu. Kayıplarımız var. Allah vefat edenlere rahmetiyle muamele eylesin. Yüce Rabbimden yaralılarımıza acil şifalar niyaz ediyorum. Geride kalanlara sabırlar diliyorum. Rabbim bir daha böyle bir afet yaşatmasın inşallah.

Umudumuz var, bu devlet çok yüce, çok büyük bir devlettir. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde deprem bölgesinde ayrı ayrı kalıcı konutların temeli atıldı. İnşallah bir yıl içerisinde Sayın Bakanlarımızın da gayretleriyle, Sayın Vekillerimizin de çabalarıyla orada çalışan bütün arkadaşlarımızla, işçisiyle, ustasıyla, amelesiyle hepsiyle birlikte bir yıl içerisinde konutlar teslim edilecek ve bugün çadırlarda kalmak durumunda kalan kardeşlerimiz inşallah kendi evlerine kavuşacaklar.

Mübarek Ramazan’ın 3’te birini bitirdik. İnşallah Kadir Gecesi’ne ulaşırız. Sonrasında da bayrama ulaşıp hep birlikte kutlarız. Bu iftar için hepinize teşekkür ediyorum. Allah bereketli eylesin. Çalışanların, gayret edenlerin, katkıda bulunanların hepsine bereketli kazançlar niyaz ediyorum. Sağolun, varolun” dedi.

Ardından Türkmen vatandaşlarımız günün anısına Vali Yıldırım’la hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.