Yusuf Çetin: Güçlü bir toplumun temeli muhtarlardır

Yusuf Çetin: Güçlü bir toplumun temeli muhtarlardır

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Yusuf Çetin, mahalle muhtarlarını ziyaret etti. Ziyarette demokrasi açısından muhtarların önemine vurgu yapan Çetin, “Güçlü bir toplumun temeli muhtarlardır.” dedi.
Halkla iç içe çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Yusuf Çetin, Kapaklı’ya bağlı kırsal mahalle muhtarlarını ziyaret ederek, mahallelerin ihtiyaçları konusunda muhtarlar ile görüş alışverişinde bulundu. Çetin, ziyaretler kapsamında Kapaklı Yanıkağıl Mahalle Muhtarı Yücel Başaran, Karlı Mahalle Muhtarı Anıl Aydın ve Uzunhacı Mahalle Muhtarı Mehmet Çakır’ı ziyaret etti.

“KURUMLARIN İŞLERİNİ KOLAYLAŞTIRIR”
Siyasetçilerin seçimle iş başına gelen, gücünü milletten alan, milletin en etkin temsilcisi olan muhtarların değerini her zaman bilmeleri gerektiğine vurgu yapan İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Yusuf Çetin, “Muhtarlarla güçlü bir iş birliği hizmetin kalitesini millete yaklaştırdığı gibi hizmet götüren kurumların işlerini kolaylaştırır. Her zaman muhtarlarla birlikte olmaya devam edeceğiz. Demokrasimizin temel taşı olan muhtarlarımızı daha önce olduğu gibi bundan sonra da ziyaret etmeye devam edeceğiz.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.