Vali Aziz Yıldırım ve Eşi Güllühan Yıldırım Muratlı da Şehit Aileleri, Gaziler, Gazi Aileleri İle Birlikte İftar Yaptı

Vali Aziz Yıldırım ve Eşi Güllühan Yıldırım Muratlı da Şehit Aileleri, Gaziler, Gazi Aileleri İle Birlikte İftar Yaptı

Vali Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım, Muratlı ilçemizde bir restoranda şehit aileleri, gaziler, gazi aileleri ve depremzede vatandaşlarımız ile birlikte iftar yaptı.

İftar programına Vali Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım’ın yanı sıra Muratlı Kaymakamı Biülent Uygur, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe ve ilçe protokolü katıldı.

Vali Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım, iftar programında masaları tek tek ziyaret ederek şehit ailelerinin, gazilerin, gazi ailelerinin ve depremzede vatandaşlarımızın hal ve hatırlarını sorup onlarla sohbet etti.

İftar programında konuşan Vali Yıldırım: “Bu sene Ramazanımız biraz buruk geçiyor. Hepinizin bildiği gibi 11 vilayetimizi etkileyen bir deprem meydana geldi. Hepimizi derinden üzdü. Vefat edenlere Allah’tan rahmet diliyorum, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Buralardan deprem bölgesine pek çok yardımlar gitti. Belediyelerimiz, siyasi partilerimiz, kaymakamlarımız, kamu çalışanlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, iş adamlarımız, sanayicilerimiz, yedisinden yetmişine bütün Muratlı halkı, bütün Tekirdağlılar ve bütün Trakyalılar hakikaten çok büyük yardımda bulundular. Hepsine müteşekkirim, Allah bu mübarek günde verdiklerinin kat ve kat karşılığını kendilerine ihsan etsin. Bereketli olsun inşallah.

Şehit ailelerimizle, gazilerimizle ve gazi ailelerimizle hep birlikte iftar yapmak diğer değerli misafirlerimizin de katılımlarıyla daha bir onurlu hale geldi, daha bir güzel hale geldi. Ben bu güzel sofrayı hazırlayan kıymetli Kaymakamımıza ve değerli eşlerine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki iftarlarımızda inşallah hayırlı bir şekilde devam eder ve sonunda hep birlikte bayram ederiz. Hayırlı Ramazanlar, Allah oruçlarınızı kabul etsin.” dedi.

Vali Yıldırım ve protokol üyelerinin davetlileri uğurlamasının ardından iftar programı sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.