AK Parti Aday Adaylarını Tanıttı

AK Parti Aday Adaylarını Tanıttı

 

AK Parti İL Başkanlığı Milletvekili aday adaylığı14 Mayıs Pazar Günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçiminde Milletvekili Aday Adayı olan üyelerini tanıttı.
AK Parti 14 Mayıs Pazar Günü yapılacak olan Milletvekili seçimlerinde Milletvekilliği için aday adayı olan parti üyelerini basına tanıttı.
AK Parti il Başkanlığında düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali Gümüş, tüm adaylara başarılar dileyerek;” Büyük deprem felaketinin arından 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçim çalışmaları derin bir üzüntü ile ilerliyor. Bu üzüntü ile birlikte Genel Başkanımızın kamuoyuna yapmış olduğu açıklamalarda kampanya döneminin alışılmışın dışında, sade ve sakin, depremin istismar edilmediği, yüz yüze ve gönül gönüle olacağını dektare etmişti. Bizde bugün AK Parti Ailemizin ilimizdeki en büyük yeri olan İl Başkanlığı binamızda aday adaylarımızı tanıştırmak üzere toplantıyı düzenledik. Çıktığımız bu yolun, Ülkemize, Milletimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali Gümüş’ün konuşmasının ardından Milletvekili seçimi için Aday Adayı olan 41 üye kendini tanıttı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.