SÜLEYMANPAŞA-MALKARA ARASI OTOBÜS SEFERLERİ BAŞLIYOR

SÜLEYMANPAŞA-MALKARA ARASI OTOBÜS SEFERLERİ BAŞLIYOR
blank

SÜLEYMANPAŞA-MALKARA ARASI OTOBÜS SEFERLERİ BAŞLIYOR

Vatandaşların rahat ve konforlu bir şekilde ulaşım hizmetinden faydalanmaları adına şehiriçi toplu taşımada her geçen gün yenilikçi projeleri hayata geçiren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Süleymanpaşa-Malkara arası otobüs seferlerini başlatıyor.

Bu kapsamda; 27 Mart 2023 Pazartesi gününden itibaren Süleymanpaşa- Malkara arası TEKULAŞ’a ait 35 numaralı hat vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. Süleymanpaşa ilçesi şehir içinde 10-17-18 numaralı hatlara ücretsiz aktarma sağlanacak.

BAŞKAN ALBAYRAK: “SÜLEYMANPAŞA-MALKARA ARASI OTOBÜS SEFERLERİMİZ TÜM VATANDAŞLARIMIZA HAYIRLI OLSUN”

Süleymanpaşa-Malkara arası otobüs seferlerinin başlaması ile birlikte, ilçeler arası toplu taşıma alanında önemli bir eksikliğin giderileceğini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Ulaşım alanında vatandaşlarımıza daha konforlu bir hizmet verebilme adına çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu kapsamda vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda Süleymanpaşa-Malkara arası otobüs seferlerimiz 27 Mart Pazartesi gününden itibaren hizmete girecek. Şimdiden tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Süleymanpaşa Malkara arası otobüs seferlerinde ücret tarifesi de belirlendi. Buna göre; Süleymanpaşa-Malkara tam ücret 40 TL, indirimli ücret 30 TL, Malkara- Mahramlı Kavşağı tam ücret 25 TL, indirimli ücret 15 TL, Süleymanpaşa Mahramlı Kavşağı tam ücret 25 TL indirimli ücret 15 TL olacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.