Zeki Uzundan ders gibi açıklama

Zeki Uzundan ders gibi açıklama
blank

Zeki Uzundan ders gibi açıklama

İYİ Parti Tekirdağ Milletvekilliği aday adayı olan Zeki Uzun siyasetçilere ders verir nitelikte açıklama yaptı.

Zeki Uzun açıklamasında “Öncelikle milletvekili tanımı ve görevlerini yapmamız gerekiyor, yapacağı işin ne olduğunu bilmeden girilen her iş rüyadan ve hayalden ibarettir. Ayakları yere basan bir milletvekili sadece yaşadığı yer için değil ülkesinin ali menfaatlerine uygun çalışmalar yapmakla mükelleftir. Milletvekili sadece kanun yapan değildir, sadece yasama faaliyetlerinde bulunan ya da katılan değildir, sadecemeclis komisyonlarına imza hakkı alan değildir, sadece siyasi kararları almak için el kadran değildir, sadece hükümeti denetleyen, sadece ekranlar karşısında nutuk atan değildir.

Milletvekilinin birinci önceliği halkın temsilcisi olmaktır;halkın talep ve isteklerini doğru bir şekilde yansıtma görevi yükümlülüğümüz var. Halkın sorunlarını dinlemek, çözmek, yardımcı olmak, iletişim kurmak en önemli görevimizdir. Doğru iletişim beraberinde halkın refah seviyesinin yükselmesini, toplumun gelişmesini sağlayacaktır. Halkı bilgilendirmek, halkın taleplerini takip etmek, halkın haklarınısavunmak, halkın güvenliği için çalışmak, halkın sağlığı için çalışmak, halkın eğitimi için çalışmak, halkın çevresel haklarını korumak, halkın kültür ve sanat haklarını korumak, halkın iş ve çalışma haklarını korumak önceliğimizdir.

Vatanımızın bölünmez bütünlüğünü, geçmişten günümüze nüfuz alanımızda olan coğrafyalarda devletimizin menfaatleri doğrultusunda çalışılmak… Atatürk, bayrak, ezan gibi dokunulmaz kutsallarımız için mücadele etmek, ülkemizin refah seviyesi ile birlikte dünyada saygın ülke konumuna gelmek ve getirmek bilinci ile hareket etmemiz gerekiyor” diyerek sözlerine son verdi.

Sosyal sorumluluk sahibi, hayırsever iş adamı Zeki Uzun’un kamuoyu desteğiyle Çorlu ve Ergene bölgesini temsilen İYİ Parti’den Tekirdağ Milletvekili adayı olması bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.