ŞARKÖY BELEDİYESİ 120 ADET ÇÖP KONTEYNERİNİ KENTE KAZANDIRDI

ŞARKÖY BELEDİYESİ 120 ADET ÇÖP KONTEYNERİNİ KENTE KAZANDIRDI

‘’Daha temiz ve sağlıklı bir kent’’ amacıyla çalışmalarını sürdüren Şarköy Belediyesi, 120 adet galvaniz çöp konteynerini bünyesine ekleyerek çevre temizliği konusundaki çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Şarköy Belediyesi, kent genelinde yeni oluşturulan yaşam alanları, vatandaş talepleri ve mevcut eskiyen çöp konteynerlerini dikkate alarak 120 adet 800 litrelik galvaniz çöp konteynerini envanterine dâhil etti. Alınan konteynerlerin belediye ekipleri tarafından ihtiyaç duyulan cadde ve sokaklara tek tek yerleştirileceği ifade edildi.

TEMİZ BİR ÇEVRE İÇİN ÇALIŞMALAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Şarköy Belediyesi, çevre kirliliğinin önüne geçmek ve vatandaşların çöp atma ihtiyacını karşılamak için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Son olarak, yeni alınan 120 adet 800 litrelik galvaniz çöp konteynerlerinin ihtiyaç dâhilinde belirlenen cadde ve sokaklara dağıtılacağı ifade edildi. Her türlü mevsim ve hava şartlarına karşı dayanıklı özelliğe sahip konteynerler, çevre temizliğine katkı sağlayacak. Belediye Başkanı Alpay VAR, ‘’ Kentimizde çöp konteyneri ihtiyacı olan bölgeleri vatandaş talepleri ve yapılan çalışmalar neticesinde belirledik ve bu bağlamda 120 adet çöp konteynerini belediyemize kazandırdık. Sevgi kenti Şarköy’ümüzde yaşayan halkımızın yaşam kalitesini yükseltmek adına durmadan, yorulmadan var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

BAŞKAN VAR, ‘’TEMİZ ÇEVRE, SAĞLIKLI NESİLLER İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR’’

Temiz çevre, sağlıklı nesiller için kent genelinde çalışmalara hız kesmeden devam ettiklerini ifade eden Belediye Başkanı Alpay VAR, ‘’ Şarköy Belediyesi olarak vatandaşlarımızın sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmelerini her zaman önceliklerimiz arasında tutuyoruz. Hizmetlerimizin kalitesini ve verimliliğini daha iyi bir noktaya ulaştırmak için belediyemiz envanterine modern ve dayanıklı 120 adet 800 litrelik galvanizli çöp konteynırlarını dâhil ettik. Vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda kentimizde çöp konteyneri ihtiyacı olan noktaları tek tek tespit ettik. Kentimizin dört bir yanında gece gündüz devam eden temizlik hizmetlerinin daha hızlı ve akıcı olması adına çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek. Ekiplerimiz yeni alınan çöp konteynerlerini uygun olan noktalara en kısa sürede yerleştirecek. Hep birlikte şehrimizin tüm eksikliklerini giderecek ve vatandaşlarımıza daha kaliteli yaşam alanları oluşturmak için gayret edeceğiz ‘’dedi.