NKÜ Rektörüne Nezaket Ziyareti

NKÜ Rektörüne Nezaket Ziyareti

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa YEL, AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezai ÇETİN, AK Parti Süleymanpaşa Kadın Kolları Başkanı Bahar SARIGÜL ve AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’i makamında ziyaret etti.
Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Milletvekili Mustafa YEL, “Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi şehrimizin önemli dinamiklerinden biridir. Üniversitemizin daha da büyüyerek şehrimizi de büyüteceğine inancım tamdır” diyerek Rektör ŞAHİN’e başarılarının devamını diledi.İlçe Başkanı Sezai ÇETİN de Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin bölgedeki etkisini takdir ettiğini belirterek, Rektör ŞAHİN’ebaşarı dileklerini iletti.
Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, tüm çabalarının yalnız eğitim veren değil, bölgeye de katkı sunan bir Üniversite yaratmak olduğunu vurguladı.
Ziyaret sonunda Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Milletvekili Mustafa YEL ve İlçe Başkanı Sezai ÇETİN’e‘TBMM’nin Açılışının 100. Yılı Münasebetiyle Milli Egemenlik ve Demokrasi’, ‘Vefatının 700. Yılı Münasebetiyle Yunus Emre’ ve ‘Kabulünün 100. Yılında İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy’ Sempozyumlarının“Milli Egemenlik ve Demokrasi”,“Mehmet Akif Ersoy: Hayatı, Düşünceleri, Eserleri” ve “Yunus Emre: Hayatı, Düşünceleri, Eserleri” adlıBildiri Kitapları ile NKÜ İlahiyat Fakültesi tarafından gerçekleştirilen “Tekirdağ’da Dini ve Kültürel Hayat” ve “Tarihten Günümüze Tekirdağ’ın Değerleri: Alimler, Eserler, Kurumlar” isimli sempozyumların aynı adlı bildiri kitaplarını takdim etti.