Çebi Vakfı 14. Olağan Mütevelli Heyet Toplantısı vakıf merkezinde yapıldı.

Çebi Vakfı 14. Olağan Mütevelli Heyet Toplantısı vakıf merkezinde yapıldı.
blank
Çebi Vakfı 14. Olağan Mütevelli Heyet Toplantısı vakıf merkezinde yapıldı.
blank
blank
blank
blank
blank

18 02 2023 TARİHLİ 14. OLAĞAN MÜTEVELLİ HEYETİ TOPLANTI TUTANAĞI

Vakıf Yönetim Kurutunun 16.01.2023 tarih ve 275 sayılı kararı gereğince, mütevelli heyet toplantısı, 18.02.2023 tarihinde belirtilen adreste, ilk toplantıda yeterli çoğunluk sağlanamadığı için çoğunluk aranmak sızın vakıf merkezinde, hazirunda imzası bulunanların asalcten/vckâlcten katılımları ile açılmıştır.

Gündemin 1. Maddesine öngörüldüğü şekilde 1 dakikalık saygı duruşu yapılarak Pazarcık depremin de şehit olanlar ile birlikte Atatürk ve tum silah arkadaşlarına saygı duruşu yapılarak ruhlarına şad edildi.

Gündemin 2. Maddesine göre Divan Heyeti Başkanlığına Vural Çebi, kâtip üyeliğine Ayşe Çebi ve İrfan Çebi oy birliği ile seçilmiştir.

Divan Heyeti başkanı Vural Çebi tarafından gündem konu başlıkları okundu Gündemin 3. Maddesi gereğince 2022 yılı Yönetim Kurulu Faaliyet raporu, bilançosu, gelir ve gider tablosu vakıf genel sekreteri Osman Cem Çebi tarafından okundu.

Okunan raporlar hakkında lehte ve aleyhte soz alan olmadı

Denetim kurulu raporu denetçilerden Mustafa Yılmaz Ismailçebi tarafından okundu aleyhte görüş bildiren olmadı.

Gündemin 4. Maddesi gereğince yukarda okunan Faaliyet raporu ve Denetleme Kurulu raporları ayrı ayrı görüşmeye açıldı. Raporlar hakkında aleyhte görüş bildiren olmadı.

Gündemin 5.Maddesi gereği Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu raporlarının ayn ayrı ibrası istendi görüşmeler sonun da Çebi Vakfının 2022 yılı faaliyetleri ile bilançosu ve gelir giderleri ayrı ayrı mütevelli heyet üyeleri oylarına sunuldu. Yapılan oylamalar sonucunda 2022 yılı Faaliyet Raporu, Bilançosu ve Gelir Gider tabloları oy birliği ile kabul edildi.

Denetim Kurulu raporu okundu aleyhte soz alan olmadı.

Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu raporları ayrı ayrı ibrası oylamaya sunuldu, oy birliği ile raporların ibrasına karar verildi.

Gündemin 6. Maddesi gereğince 2023 yılı vakıf faaliyetleri ile ilgili olarak Yaşar Kaptan Çebi soz aldı. Yaptığı konuşmada geçmiş yönetimlerin kısmen de olsa, başarılı işler yaptığını ancak bundan sonra daha kültürel ve sosyal faaliyet organizasyonlarına yer verilmesi gerektiğini belirtti.