Depremden Etkilenen Sanayicilerin Sorunlarını Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Depremden Etkilenen Sanayicilerin Sorunlarını Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Depremden Etkilenen Sanayicilerin Sorunlarını Değerlendirme Toplantısı, Vali Aziz Yıldırım başkanlığında Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapıldı.

Toplantıya Vali Aziz Yıldırım’ın yanı sıra Vali Yardımcıları, ilçe kaymakamları, Sanayi ve Teknoloji Müdürü, OSB Başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası Başkan ve üyeleri katıldı.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan Vali Yıldırım; “Tekirdağ’dan 400’ün üzerinde tır sevk ettik, 100’ün üzerinde kamyonu sevk ettik. Allah razı olsun destek olan herkesden. Bu yardımlar gönülden yapılan yardımlar, yardım yapan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugün de depremden etkilenen sanayicilerin sorunlarını konuşacağız. Yapılabilecek yardımlar hakkında istişarelerde bulunacağız.” dedi.

Vali Yıldırım’ın konuşmasının ardından deprem bölgesinde yer alan sanayicilerin sorunları, Çorlu TSO Meclis Başkanı Erdim Noyan ve Tekirdağ TSO Başkanı Cengiz Günay tarafından aktarıldı.

Ardından bölgemizden deprem bölgesinde bulunan sanayicilere, OSB’lere ve ticaret erbabına yapılabilecek destekler görüşüldü.

Görüş ve önerilerin sunulmasının ardından toplantı sona erdi.