CHP S.PAŞA İLÇE YÖNETİMİ: MAĞDUR EDEBİYATI YAPMAYIN !

CHP S.PAŞA İLÇE YÖNETİMİ: MAĞDUR EDEBİYATI YAPMAYIN !

Tekirdağ Süleymanpaşa CHP ilçe yönetimi bugün parti binasında basın açıklaması yaptı. İlçe başkanı Ş.Özgür Taşmerdivenli, Eray Alkan, Ali engin, Nurcan Balıbey, Ömer Erman Akcan, Burak Boğaç Baykal tarafından ortak yapılan açıklamada;
Sizlerinde bildiğiniz üzere kentimizde Süleymanpaşa Belediyesi Başkanı Sayın Cüneyt Yüksel’in başlatmış olduğu bir algı savaşı var. İktidara geldiği andan itibaren sürekli olarak üstlendikleri görevin yerine getirilmesi sırasında halihazırda zaten görevi olan işlerin kendisine zorla yaptırıldığı veya görevini yaparken Büyükşehir Belediyemiz tarafından zor durumda bırakıldığı yolunda sürekli bir propaganda yürütmektedir.
İş başına geldiği günden itibaren TESKİ kazılarından ve yollarda yapılan tamiratlarda açılan çukurlardan şikayet eden Süleymanpaşa Belediyesi Başkanı Sayın Cüneyt Yüksel halkımızı yanlış yönlendirmektedir. TESKİ tarafından açılan her çukurun üst yapı ücreti Süleymanpaşa Belediyesi’ne ödenmiştir ve ödenmeye devam etmektedir.
Süleymanpaşa Belediyesi’nin görevi almış olduğu bu ücret karşılığında tamiratlarla ve kazılarla oluşan üst yapı bozulmalarını tamir etmektir. Bu noktada Süleymanpaşa Belediyesi Başkanımızı işini yapmaya davet ediyoruz.

PROJELER KALİTESİZ, YATIRIMLAR GÖSTERMELİK !
Süleymanpaşa Belediyesi tarafından uygulanan Alkaya Sahil Yolu Projesi maalesef kendine sağlanan sınırsız olanak ve kredilere rağmen gayet kalitesiz ve tekniğine uygun olmayan bir biçimde inşa edilmiştir.
İnşa edilen yolun alt dolgusu deniz tarafından sürekli zarar görmektedir. Gece geç saatlerde acele ve özensiz yapılan tamiratlar da maalesef bu sorunlara çözüm olmamaktadır. Baskı beton tekniği ile yapılan yolun baskı beton kaplaması da aradan bir sene geçmeden harap olmuş durumdadır.
Benzer şekilde Süleymanpaşa İskele Projesi de daha üzerinden bir yıl geçmeden kapsamlı bir tamirat geçirmiş ve halkın vergileri kalitesiz yapılan işler sonucu çarçur edilmiştir.

MERKEZİ HÜKÜMETİN PROJELERİNİ HALKA BELEDİYE PROJESİ DİYE SATIYOR.
Büyük reklamlarla Süleymanpaşa Belediye Başkanımız Sayın Cüneyt Yüksel’in afişleri ile donatılan Millet Bahçesi Projesi de Süleymanpaşa Belediyemizin bir projesi değil merkezi hükümetin bir projesidir. Bu konuda başkan hemşehrilerimizi aldatmaktadır.
Bu projelerin halka hizmet etmek için mi yoksa birilerinin para kazanmasını sağlamak için mi ortaya konduğu hemşehrilerimizle paylaşılmalıdır.

YAPILANLAR GÖZ ARDI EDİLİYOR.
Sıfırdan kurulan Büyükşehir Belediyemiz ve Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaremiz daha önceden kendisine devredilen kanalizasyon projesini tamamlamış, Süleymanpaşa ilçemizin kanser saçan asbestli su borularını değiştirmiş, yağmur sularının sel halinde zarara yol açtığı vadilerde gerekli yağmur suyu drenaj çalışmalarını yapmış ve Süleymanpaşamızı 21. yüzyıla yakışan sağlıklı bir altyapıya kavuşturmuştur.
Bu yolların tamamı altyapı çalışmaları için en az iki defa kazılmış daha sonra üst yapıları tamamlanmıştır. Sayın Cüneyt Yüksel alt yapısı tamamlanmış bir kenti devralmış ve bundan sonra başlatmış olduğu reklam atağı ile kentin en çok kullanılan birkaç kilometre yolunu, üstüne asfalt döküp boyayarak halkın gözünü de boyamaya çalışmıştır.

PARTİZANCILIK BELEDİYE ÇALIŞANINI ZORLAMAYA VARMIŞTIR.
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Sayın Cüneyt Yüksel’in ana görevi belediye başkanlığıdır. Bu bir kamu görevidir ve bu bilinçle yapılması gerekir, oysa kendisi bir AKP hastalığı olan partizanlığa yakalanmış ve Büyükşehir Belediyesi Meclisi AKP Grup Başkanvekilliği görevini her şeyin üstünde tutmaya başlamıştır.
Bunlarla da yetinmemiş, reklam ve karalama işi en sonunda ilan bastırıp belediye çalışanlarına dağıttırmaya kadar varmıştır. Bilindiği üzere Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında bir kamu çalışanına parti propagandası yaptırmak suçtur.

https://youtu.be/6-9NNbjRYAQ

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank