T.C. İçişleri Bakanlığı Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanlığı’ndan Rektörümüze Ziyaret

T.C. İçişleri Bakanlığı Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanlığı’ndan Rektörümüze Ziyaret

Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı Kolluk Gözetim Komisyonu ve Tekirdağ Valiliği tarafından organize edilen, “Kamu Farkındalığının Artırılması” programı kapsamında Üniversitemizde bulunan İçişleri Bakanlığı Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanı Vali İbrahim AKIN, Hukuk İşleri Genel Müdürü Vali Harun SARIFAKIOĞULLARI, Mülkiye Teftiş Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin KÖK, Mülkiye Başmüfettişleri Dr. İmran Kürşat AĞCA ve Cumhur ÇİLESİZ, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyaret gerçekleştirdi.

Tekirdağ Valisi Aziz YILDIRIM ve Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan FINDIK’ın da bulunduğu ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Vali İbrahim AKIN ve Vali Harun SARIFAKIOĞULLARI, böyle önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmasından dolayı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e teşekkür ederek yeni dönemde çalışmalarında başarı temennisinde bulundu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip kurumlararası iş birliğin önemine değindi.

Ziyaret, Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in konuklara Üniversitemizin prestij yayını olan “Namık Kemal: Hayatı-Düşünceleri-Eserleri” adlı kitabı takdim etmesiyle sona erdi.