ÇERKEZKÖY’E BİR MEYDAN DAHA KAZANDIRIYORUZ

ÇERKEZKÖY’E BİR MEYDAN DAHA KAZANDIRIYORUZ

Atatürk ve Öztrak Caddeleri Kentsel Tasarım ve Peyzaj Uygulama Projesi çalışmalarının devam ettiğini belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Proje kapsamında Köşem Mevkii’nde yaklaşık 3 bin 600 metrekarelik yeni bir meydan oluşturuyoruz” dedi.
Köşem Mevkii’nde oluşturulacak yeni meydan için tesviye ve hafriyat çalışmalarına başlanıldığını ifade eden Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Hafriyat çalışmalarının tamamlanmasının ardından, yeni meydanımızda beton işlerine başlayacağız. Akabinde peyzaj çalışmaları yapılacak. Bitkilendirme çalışmalarının gerçekleştirileceği meydanımızı, Cumhuriyet Meydanımıza diktiğimiz Çınar ağaçları ile süsleyeceğiz” dedi.
İçerisinde bir adet kuru havuzun da bulunacağı yeni meydanımızda 2 adet otobüs durağı ve 1 adet de taksi durağı oluşturulacağını sözlerine ekleyen Başkanımız Akay, “Yaklaşık 3 bin 600 metrekarelik alana sahip olacak yeni meydanımızda vatandaşlarımızın dinlenebileceği modern oturma alanları oluşturacağız. Son olarak dekoratif aydınlatma çalışmaları yaparak, kentimize yeni bir meydan daha kazandırmış olacağız” açıklamalarında bulundu.