Vali Aziz Yıldırım’ın Yarıyıl Tatili Mesajı

Vali Aziz Yıldırım’ın Yarıyıl Tatili Mesajı

Sevgili öğrencilerimiz, değerli öğretmenlerimiz; 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılının 1. Dönemi’ni tamamlandınız. Yorucu bir yarı dönem geçiren geleceğimizin umudu, ülkemizin istikbali olan öğrencilerimizin ve onları hayata hazırlayan kıymetli öğretmenlerimizin aileleri ve sevdikleri ile birlikte iyi bir yarıyıl tatili geçirmelerini temenni ediyorum.

Sevgili Öğrenciler;

Birinci dönemdeki emeklerinizin karşılığı olan karnelerinizi alıyorsunuz. Başarılı olan öğrencilerimizi, gayretleri sebebiyle tebrik ediyorum. Karne, eğitim-öğretim ortamlarında bir dönem boyunca sergilediğiniz performansın geri bildirimidir. Zayıf ve güçlü yönlerinizin farkına varmanız ve bir dahaki dönemde eksikliklerinizi tamamlamanız için bir imkândır. Karnenizdeki notlar ne olursa olsun, kendinize olan inancınızı ve güveninizi kaybetmeyin. Azimli ve çalışkan olduğunuz takdirde başarılı olacağınızdan şüpheniz olmasın.

Kıymetli Veliler;

Çocuklarımız, bizim en değerli varlıklarımızdır. Çocuklarımızı sadece dönem veya yıl sonunda aldıkları notlarla değerlendirmeyiniz. Çocuklarımızın ikinci dönemde daha da başarılı olmaları, öğretmenleri ile iyi iletişim içerisinde birlikte hareket edip, onlara vereceğiniz destekle mümkün olacaktır.

Değerli Öğretmenlerimiz;

Çocuklarımızda var olan cevherleri ortaya çıkarıyor ve hassasiyetle işliyorsunuz. Memleketin her noktasında çocuklarımıza, gençlerimize Vatan ve Millet sevgisini aşılayan ve onları geleceğe hazırlayan sizlersiniz. Ülkemizin ve ilimizin nice başarılar elde etmesinde sizin emeklerinizin ve fedakarlıklarınızın payı çok büyüktür. Ülkemizin ve ilimizin geleceğinin inşası sürecinde, görevini özveri ile yerine getiren tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.

Bu vesileyle, tüm öğrenci ve öğretmen ve okul idarecilerimizin yarıyıl tatilini kutluyor; sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum.