Mazbatasını Alan Metiner: Bizi Herkes Tekirdağ’ın Tüm Sokaklarında Bizzat Görecek

Mazbatasını Alan Metiner: Bizi Herkes Tekirdağ’ın Tüm Sokaklarında Bizzat Görecek

İYİ Parti İl Başkanlığına seçilen İYİ Parti İl Başkanı Gökhan Metiner, mazbatasını Tekirdağ Adliyesi’nden aldı. Birlik mesajı veren Metiner, “Bugün itibarıyla bir ve beraberiz, gördüğünüz gibi herkes burada. Kimse bizden ayrılık ve ötekileştirme beklemesin. Biz bir ve beraberiz, sayın vekilim sayın il ve ilçe başkanım burada. Parti teşkilatları ile birlikte artık bizi herkes Tekirdağ’ın tüm sokaklarında, tüm kahvehanelerinde bizzat görecek” dedi.
GENİŞ BİR KATILIMLA MAZBATASINI ALDI
İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanlığı’na seçilen Gökhan Metiner, geniş bir katılımla Tekirdağ Adliyesi seçim kurulundan mazbatasını aldı. Metiner’e eşi Pınar Pamir Metiner, İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, Eski İl Başkanı Sertaç Alkaya ve partililer eşlik etti.
AKŞENER’E ŞİFA DİLEDİ
Mazbatasını aldıktan sonra partiler tarafından çiçek takdim edilen Metiner, basın Metiner, “Kalp ritmi bozukluğu nedeniyle hastaneye kaldırılan sayın genel başkanımızın durumu gayet iyi, bugün de taburcu olacak. Buradan sayın genel başkanımıza şifalar diliyorum” dedi.
BİZİ HERKES TEKİRDAĞ’IN TÜM SOKAKLARINDA, TÜM KAHVEHANELERİNDE BİZZAT GÖRECEK
Metiner, “ Demokrasi şölenimizi mazbatamızla taçlandırdık. Bugün itibarıyla bir ve beraberiz, gördüğünüz gibi herkes burada. Kimse bizden ayrılık ve ötekileştirme beklemesin. Biz bir ve beraberiz, sayın vekilim sayın il ve ilçe başkanım burada. Parti teşkilatları ile birlikte artık bizi herkes Tekirdağ’ın tüm sokaklarında, tüm kahvehanelerinde bizzat görecek. Biz pazartesi itibariyle çalışmaya başlıyoruz. Kampanya döneminde hazırladığımız stratejimizle, programımızla çalışmalara başlayıp Tekirdağ’ı ve Türkiye’yi İYİ Partili yapmaya hazırız. Herkese teşekkür ediyorum. Önceki dönem Dinçer Keçeci kardeşimizin annesi vefat etti. Kederli ailesine sabırlar diliyorum” diye konuştu.
Partililer adliye çıkışı merdivenlerde toplu fotoğraf çektirdi.