Vali Aziz Yıldırım Şehit Polis Memuru Münir Alkan Bilgisayar Sınıfı’nın Açılışını Yaptı

Vali Aziz Yıldırım Şehit Polis Memuru Münir Alkan Bilgisayar Sınıfı’nın Açılışını Yaptı

Vali Aziz Yıldırım, Kızılpınar Belediyesi Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde kurulan Şehit Polis Memuru Münir Alkan Bilgisayar Sınıfı’nın açılışını yaptı.

Masa ve sandalyeleri Kızılpınar Belediyesi Çok Programlı Anadolu Lisesi Mobilya ve İç Mekan Tasarım Alanı öğretmen ve 30 öğrencileri tarafından yapılan Şehit Polis Memuru Münir Alkan Bilgisayar Sınıfı’nın açılışına Vali Aziz Yıldırım, Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ahmet Çetin, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan ve ilçe protokolü katıldı.

Açılışta konuşan Vali Yıldırım; “Burada asıl iş kendi işini kendin görmek ve buradaki malzemenin bu şekilde bilgisayar eğitim sınıfı mobilyası olarak kullanılması fevkalade güzel, zekice ve hakikaten ekonomik olarak düşünülmüş bir faaliyet. Dışarıdan alınmaya kalkılsa binlerce lira verilecekti. İstedikleri ölçüde, istedikleri miktarda yaptılar. Tebrik ediyorum bunu düşünenleri ve yapanları.  Hakikaten güzel iş çıkarmışsınız.” dedi.

Sınıfın hayırlı uğurlu olmasını temenni eden Vali Yıldırım kurdeleyi keserek açılışı gerçekleştirdi. Ardından Vali Yıldırım ve beraberindekiler sınıfı gezdi.

Sonrasında okulda sınıfları gezen Vali Yıldırım öğrencilerle eğitim hayatları ve hedefleri hakkında sohbet etti.

Ardından Mobilya ve İç Mekan Tasarım Alanı’nı gezen Vali Yıldırım, burada yapılan tasarım ürünlerini inceledi ve ürünler hakkında bilgi aldı.