NKÜ Prof. Dr. Mümin ŞAHİN TEŞEKKÜR MESAJI

NKÜ Prof. Dr. Mümin ŞAHİN TEŞEKKÜR MESAJI

Muhterem Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ın tensip ve takdirleriyle Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden atanarak, şehrimize ve ülkemize hizmeti sürdürecek olmanın mutluluğunu yaşamaktayım. Şahsımı bu göreve layık gören Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür eder; şükranlarımı arz ederim.

Üniversitemizi eğitim ve araştırmada öncü, şehir ile iç içe olan örnek bir eğitim kurumu noktasına getirmek için çok gayret ettik ve bunun meyvelerini de görmekteyiz. Yeni dönemle birlikte emeklerimizin devamını da bizzat getirebilecek olmayı nasip eden Rabbimize sonsuz şükürler olsun: Rabbim, mahcup etmesin inşaallah.

Hizmetimiz süresince destekleriyle her daim yanımızda olan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Sayın Prof. Dr. Mustafa ŞENTOP Hocamıza. Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Sayın Prof. Dr. Erol ÖZVAR’a ve bu onurlu göreve atanma sürecinde daima desteklerini gördüğüm iç ve dış tüm paydaşlarımıza teşekkür ederim.

İlk günkü gibi vakit kaybetmeden çalışmalarımıza kesintisiz devam edeceğimizi; yine yeni projelerle, özellikle kalite ve akreditasyon çalışmalarında bu bayrak yarışını sürdüreceğimizi beyan ederim. Şahsıma yeniden tevdi edilen bu onurlu görevi yeni dönemde de değerli meslektaşlarım ile birlikte çalışarak, üreterek, karşılıklı uyum, sevgi ve saygı çerçevesinde yürüteceğimize olan inancım sonsuzdur.

Ufkunu, dünya üniversitesi olma yolunda genişleten Üniversitemiz. 2023 yılından başlayarak bu dönemde de bölgesine ve şehrine hizmet etmeye ve atılımlarını sürdürerek eğitim – öğretimde adından söz ettirmeye devam edecektir.

Yeni yılda da Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ailesi olarak birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. Başta, bu uğurda özveriyle çalışan Akademik ve İdari personelimiz ve geleceğe umutla bakmamıza vesile olan sevgili öğrencilerimiz olmak üzere Tekirdağlı Hemşehrilerim ve tüm milletimizin yeni yılını en içten dileklerimle kutlarken; yeni yılın tüm dünyaya sağlık, huzur ve barış getirmesini, insanlığa güzel ahlakı yaşatarak kalplerde mutluluğu daim kılmasını dilerim.

Saygılarımla…

NOT: Tebrik amacıyla çiçek gönderilmemesi; onun yerine Tekirdağ (NKÜÖĞRDER) ne bağışta bulunulması rica olunur.

Banka Adı: T.C. Ziraat Bankası Merkez Şubesi

Hesap Adı: Namık Kemal Üniversitesi Öğrencileri Destekleme Derneği

Hesap No (IBAN): TR 3200 0100 0106 6263 2142 5001

Prof. Dr. Mümin ŞAHİN
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü