Regatta’22 Yelken Ödülleri Sahiplerini Buldu.

Regatta’22 Yelken Ödülleri Sahiplerini Buldu.

Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü Yönetim Kurulu adına Başkan Eren Cicioğlu’nun açılış konuşması ile başlayan törenimiz, başkanımızın 2022 yelken okullarında başarılı olarak takımlarımıza katılan sporcularımıza hoşgeldin ödüllerini takdim etmesiyle devam etti.

Tekirdağ Trofesi 2022 Ödülleri başarılı yelkencilere Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Üzgün, Süleymanpaşa Gençlik Spor İlçe Müdürü Hüseyin Mutlu ve TYF Tekirdağ Temsilcisi Şenol Birol Uzel ve TYİK Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Spordan Sorumlu Üyesi Serkan Şen tarafından verildi.

Regatta’22 Ödülleri başarılı sporculara TYİK Yönetim Kurulu Üyesi Altan İşgören, Umur İnanç ve Onur Gencay, TYİK Komodoru Göksel Karaevli, KROMAŞ Genel Müdür Yardımcısı İlker Er, Tekirdağ Aden Koleji Fen Lisesi Müdürü Onur Anaç, Ticaret ve Sanayi Odası Öğretmeni Ufuk Selçuk, Doğa Koleji Sınıf Öğretmeni Ayşe Batır, Bahçeşehir Koleji Müdürü Çisem Sev, Bahçeşehir Koleji Öğretmeni Sevinç Kırgül, Final Okulları öğretmenleri Benel Vural ve Hayriye Uslu tarafından verildi.

2022 Türkiye Yelken Federasyonu ulusal yarışlarında başarılı olan sporcularımız kulüp yönetmeliğine göre verilen altınlarını Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Üzgün’ün elinden aldılar.
2022 yılında milli takıma giren ve Danimarka,Türkiye,Fransa ve Hırvatistan karasularında mücadele veren sporcularımız hediyelerini Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Mutlu’nun elinden aldılar.

2022 yılı ana sponsorumuz KROMAŞ adına KROMAŞ Genel Müdür Yardımcısı İlker Er, teşekkür hediyemizi, TYİK Yönetim Kurulu Başkanı Eren Cicioğlu tarafından aldı.
Başarılı olan tüm sporcularımızı, onları yetiştiren velilerimizi ve yelkenimize rüzgar olup güç katan destekçilerimize Tekirdağ Yelken ailesi olarak teşekkür ederiz.

Denizler varolduğu sürece Tekirdağ Yelken bayrağını en yükseklerde dalgalandırmaya devam edeceğimizin sözünü verir, tüm denizci dostlarımıza selam çakar, şükranlarımızı sunarız.