Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı 2022-2023 Başvuru Dönemi Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı 2022-2023 Başvuru Dönemi Tanıtım Toplantısı Yapıldı

 

 

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından uygulanmakta olan Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında 2022-2023 yılı başvuru dönemi 09 Aralık 2022 tarihinde başladı.

Program kapsamında potansiyel başvuru sahiplerinin bilgilendirilmesine yönelik tanıtım toplantılarının ilki Tekirdağ Ticaret Odası toplantı salonunda gerçekleştirildi.

İlimiz çiftçileri, tarımla ilgili Sivil Toplum Kuruluşları ve Ticaret Odası üyelerinin geniş katılım sağladığı toplantıda konuşan İl Tarım ve Orman Müdürü Oktay ÖCAL, yeni başvuru döneminin ilimize hayırlı olması temennisinde bulundu.İl Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürlüğü bünyesinde İl Proje Yürütme Birimi oluşturulduğunu belirten ÖCAL “Destek programları konusunda soruları olan yatırımcı ve üreticilerimizi başvuru süreci boyunca teknik destek almak üzere İl Müdürlüğümüze bekliyoruz” dedi.

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü İl Proje Yürütme Birimi tarafından gerçekleştirilen tanıtımda Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımlar ve Kırsal Ekonomik Altyapı yatırımlarına yönelik bilgilendirmeler yapıldı.

Program kapsamında başvuruların Tarım ve Orman Bakanlığının internet sitesi üzerinde yapılacağı belirtilirken başvuru bitiş tarihlerinin Kırsal Ekonomik Altyapı Programı için 20 Ocak 2023, Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırım Programı için 10 Şubat 2023 olduğu vurgulandı.