VARSIN FİGÜRANLAR SENARİSTLERİN YAZDIĞI TİYATROYU OYNASINLAR…

VARSIN FİGÜRANLAR SENARİSTLERİN YAZDIĞI TİYATROYU OYNASINLAR…

 

İstanbul Anadolu 7.Asliye Ceza Mahkemesi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında vermiş olduğu karar siyasi ortamı sadece hareketlendirmekle kalmamış, abuk sabuk pek çok tartışmayı da körüklemiş, böylelikle fırsatçılara gün doğmuştur.

Ekrem İmamoğlu, daha mahkeme kararı çıkmadan Meral Akşener’i Saraçhane’ye çağırır çağırmaz Meral Akşener hemen yola çıktı… Ekrem İmamoğlu aday ilan edildi.

Kemal Kılıçdaroğlu sonradan duydu, dehşet bir durumda bırakıldı. Ekrem İmamoğlu ve Meral Akşener Kemal Kılıçtaroğlu’nu tasfiye etti.

İşinize geldiği zaman yargıyı en üst noktaya taşımak, işinize gelmediği zaman yargıyı töhmet altında bırakmak ve hakaret etmek…

Gerçeklikle alakası olmayan, buram buram düzmecelik kokan bir tiyatro izliyoruz. Üretilmek istenen bir sahte kahraman kurgusu şova yönelik bir plan…

Meral Akşener, Ekrem İmamoğlu ve yancıları, üzüntüden halay çekmedikleri kalmış…

Meral Akşener-Ekrem İmamoğlu tiyatrosu dünya siyaset tarihine adlarını siyaset yasağı ve hapis cezası kararı karşısında bayram yapan ikili olarak yazdırdı. Peki tiyatronun perde arkası ne?

Şu bir gerçek ki… Yargı kararının arkasında başka bağlantılar çıkar ve ifşa edilirse kazandığını düşünüp zafer çığlığı atanlar öyle bir kaybeder ki bir daha sesleri solukları çıkmaz!

Koskoca Türk Devletini bunlar yönetecek öyle mi? Şu tabloya bakın!

Meral Akşener’in, Ekrem İmamoğlu’na sarıldığı bu kare “En sinsi tehlike” olduğu toplumun kanatı…

Yeni bir tiyatro daha sahneye koydular.. Fakat baş aktörlüğü Meral Akşener’e kaptırdınız… Görüldü ki CHP figüran kaldı. Baksana şu sevince! Dünya siyaset tarihinde siyasi yasak ve hapis cezası açıklandığını böyle kutlayan yok!

Siyasi yasak ve hapis cezası alıpta zillet İttifakı ve yancıları ile böyle büyük sevinç yaşayan dünyada emsali yoktur…

Hatırladınız mı? CHP’li Yalova Belediyesi’nde “yolsuzluk ve zimmete para geçirme davasında” CHP Milletvekilleri ve yöneticilerin mahkeme heyetine saldırmasını! Peki Ekrem İmamoğlu davasında ne oldu? Kimse mahkemede sorun çıkarmadı. CHP’liler cezaya sevindi! Tam anlamıyla Tiyatro!

Ne bitmek, tükenmek bilmeyen tiyatro oyunudur bu!.. Dünya siyaset tarihi hapis ve siyasi yasak cezası alıpta böylesine mutluluktan uçanları yazmıyordu!.. Onuda başardınız! NE TİYATROCULAR GÖRDÜN BE İSTANBUL! Meral Akşener ve Ekrem İmamoğlu iftiharla sunar!. CHP figüran kaldı!

O nedenle bu tamamen kurgulanmış bir tiyatro. Karar açıklandıktan sonra Ekrem İmamoğlu’nun ve Meral Akşener’in sevinç coşkusu bunu belgeledi… Şimdi AK Partiye düşen görev bu olayı deşifre etmesidir.

Ekrem İmamoğlu CHP’de yolun sonuna gelmiştir. Çünkü maske çabuk düştü! İP’e katılıp Meral Akşener’den sonrası genel başkan olabilir…

Şimdi soralım? Yargıdan siyasi yasak ve hapis cezası almış bir Büyükşehir Belediye Başkanı ve onu sahiplenen Genel Başkan karar sonrası böylesine büyük bir sevinç yaşar mı? Bu millet aptal değil! Tiyatronun baş aktörü İP’in Genel Başkanı Meral Akşener’dir! Karar açıklanmadan koşmuştur.

Kemal Kılıçdaroğlu’na çok fena kumpas kurdular. Kim kurdu? Meral Akşener ve Ekrem İmamoğlu..

Meral Akşener ve Ekrem İmamoğlu; Kemal Kılıçdaroğlu’na büyük operasyon çektiler.. Etnik kimlik ve mezhep kartı kullanıldı…

Meral Akşener önce MHP’yi böldü. Şimdi Ekrem İmamoğlu’nu ve Mansur Yavaş’ı yanına alıp CHP’yi böldü…

Kemal Kılıçdaroğlu’nu CHP’nin başına geçirenler, Meral Akşener’e parti kurduranlar, Ekrem İmamoğlu’nu İstanbul Büyük Belediye Başkan adayı yapanlar, bugün yeni senaryo için harekete geçtiler.

Ekrem İmamoğlu, Meral Akşener ile birlikte hareket etmiştir… Kemal Kılıçtaroğlu’nu tasfiye edip, Ekrem İmamoğlu’nun önünün açılmasını sağlamışlardır. İmamoğlu aday ilan edildi ve Saraçhane’de şov Masası kuruldu.

FETÖ dayanışması mı yoksa, başka bir şey mi, göreceğiz.. Buradan mağdur çıkmaz, Buradan iktidar çıkmaz.. Büyük senaryolar kurmayın. Masa diye bir şey kalmadı.

Kim kime karşı oyun kuruyor. Olan Kemal Kılıçdaroğlu’na olacak! Meral Akşener İstanbul’a nasıl bir sevinçle geldi! Çok tuhaf!

Nerde bir Türkiye düşmanı varsa muhalefeti açık açık destekliyor… PKK dağdan, YPG ovadan, FETÖ Pensilvanya dan, Ermeni Erivan’dan, Amerikalı Beyaz Saray’dan Muhalefete oy istiyor.

PKK’sı, FETÖ’sü, ABD’si, İngiliz’i, Yunan’ı CHP’si, İP’i, HDP’si Hepsi birden Cumhur İttifakına, Sayın Devlet Bahçeli’ye, Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a saldırıyor… Çünkü; dünyanın gündemi Türkiye! Bu millet bu kirli ittifaka geçit vermeyecek Cumhur İttifakı ile yürüyecek!

İmamı Şafi ne demiş; “Düşman okunu takip ediniz, o sizi hak ehline götürür.”

Liderimiz Devlet Bahçeli özetle şunları söyledi; Saraçhane kumpası Kılıçdaroğlu’na kuruldu. Operasyonun hedefi CHP Genel Başkanı. 6’lı Masa 8 toplantıda aday açıklayamadı. Saraçhane’deki 9. toplantıda açıklamalı. Bu iş bugün sonuçlanmalı.
Bir de “Siyaset kalpazanları”

Dünya Kızılelmayı konuşuyor, Türkiyenin gururu oluyor, yerli savaş uçağına övgü yağıyor.. Türkiye bu büyük olayı ve müthiş UÇAĞI konuşmuyor, Ekrem İmamoğlu gibi bir şovmeni konuşuyorsa vay geldi başımıza… Vicdani aklı olan, milletini, devletini seven neyin ne olduğunu alenen görmüştür.

Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener’e parti kurdurarak Türk siyasetinde önce MHP’ye, sonra da Cumhur İttifakı’na tuzak kurmaya çalıştı. Ama bir nevi kendi kazdığı çukura düştü. Kendi tuzağı şimdi kendini esir aldı.

Allah doğrudan yanadır… Sultan Alparslan beyaz kefen rengi zırhıyla Malazgirt’te meydana ölmek için çıktı. Kefende cep meydanda ganimet arayanlar ne idrak ne de gaye edinirler…

Onlar Saraçhane’de tiyatro oynarken; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan aynı saatlerde Türkmenistan ile Azerbaycan arasında 30 yıldır süren doğalgaz kavgasını sona erdirip Türkiye, Türkmenistan ve Azerbaycan üçlü bloguna imza atıyordu. İşte vizyon bu…

Saraçhane’de çarpık bacaklı (6+1) masa iflas beyannamesini açıkladı… Zavallılar! Dimyat’a pirince giderken evdeki bulgurdan oldular. Akşener ve İmamoğlu’nun penaltı atışı direkt taça çıktı.CHP ve diğer ortaklarına geçmiş olsun.

Varsın figüranlar senaristlerinin yazdığı tiyatroyu oynasınlar. Varsın aç tavuklar kendilerini darı ambarında sansınlar. Biz kaderi yazana teslim olduk, kaderin gayrete aşkına iman ettik, azimle gayret edeceğiz. Cumhur İttifakı olarak, Gayret bizden Zafer Allah’tan.

Zakir Tercan
MHP Edirne İl Başkanı