TÜRSAB TRAKYA’DA ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAK

TÜRSAB TRAKYA’DA ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAK

 

TÜRSAB Trakya BTK Başkanı Egemen Aydın, Başkan Yardımcısı Altan Çetinkaya ve BTK Uzman personelleri ile birlikte Tekirdağ’da kamu kurumlarına ziyaretlerde bulundular.

Daha önce Edirne’de yapılan ziyaretler, Tekirdağ’da da aynı hızda devam etti. Ziyaretlerine Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ile başlayan TÜRSAB yönetimi, Vali Aziz Yıldırım ile Tekirdağ’da yapılan Turizm faaliyetleri, yaşanan sorunlar ve gelecek dönemde yapılacak olan projeler hakkında bilgilendirmede bulunarak kendilerinden destek talebinde bulundular. Daha sonra Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ziyaret edildi. İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan’a okul turlarındaki mevcut mevzuatlar hakkında bilgi dosyası sunuldu. Okul turlarında yapılacak olan iyileştirmeler ve diğer hususlar paylaşıldı. Bir sonraki ziyaret Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu’na yapıldı. Tekirdağ’daki en önemli paydaşlarından biri olan İl Kültür Turizm Müdürlüğünde halihazırda yoğun bir şekilde yapılan denetim faaliyetleri hakkında bilgi paylaşımı yapan heyetin son durağı Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi oldu. Burada Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’tan bölge turizmi için destek sözü alındı.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Başkan Egemen Aydın, “Bölgemizdeki bize bağlı olan şehirlerimizi ziyaretlerimize devam ediyoruz, yetkili merciler ile dirsek temasımızı güçlendirmeyi amaçlıyoruz. TÜRSAB olarak Trakya’yı bir bütün olarak görüyoruz, çok kıymetli ve turizmin her dalında olan üç şehrimizde aynı anda, birleşik turizm nasıl yapılır diye projeler üretiyoruz. Gerek yurt içinden gelecek olan, gerekse yurtdışından gelecek olan turist sayısını arttırmak ve tüm bölgeye yaymak için var gücümüzle çalışmaya, kamu kurumlarını ve belediyelerimizi de içine katarak güçlü bir şekilde aksiyon alma hedefiyle ilerliyoruz. Bugün de bizleri ağırlayan ve destek sözü veren, misafirperverliklerini bizlerden esirgemeyen Sayın Valimize, kıymetli Büyükşehir Belediye Başkanımıza, İl Kültür Turizm Müdürümüze ve İl Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ediyorum. Yapacak çok işimiz var, çalışmalarımıza yorulmadan devam edeceğiz. ” dedi.

 

blank blank blank blank blank blank blank blank