İLK MAAŞIYLA BAŞKAN CÜNEYT YÜKSEL’e TEŞEKKÜR HEDİYESİ VERDİ

İLK MAAŞIYLA BAŞKAN CÜNEYT YÜKSEL’e TEŞEKKÜR HEDİYESİ VERDİ

ŞÜKRANLARINI SUNDU

Tekirdağ il merkezinde yaşayan özel bireyler adına Tekirdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencisi özel birey Aslan Adutalp Süleymanpaşa belediye başkanı Cüneyt YÜKSEL ve fen işlerinden sorumlu başkan yardımcısı Hüseyin UZUNLAR‘a verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederek birer küçük anı hediyesi takdim etti.
blank
Özellikle yolların ve kaldırımların özel bireylere uygunluğu konusunda 7/24 aralıksız çalışan belediye ekipleri adına başkan ve başkan yardımcısına stajyer öğrenci Aslan Adutalp aldığı ilk maaş ile kendilerine birer teşekkür hediyesi alarak şükranlarını sunarken duygu dolu anlar yaşandı.

blank

 

blank

PAŞA DESTEĞİ

Tekirdağ Süleymanpaşa belediye başkanı Cüneyt YÜKSEL il merkezinde bulunan okullardaki 12. sınıf öğrencilerine yönelik desteklerini sürdürüyor.
12. sınıflara üniversite hazırlıklarının yanı sıra Paşa kart ile desteklerine devam eden başkan YÜKSEL öğrencilerle bir araya gelerek onları motive edip isteklerini dinliyor.
Tekirdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencileriyle bir araya gelen başkan YÜKSEL onlara Paşa kart takdim ederken kartın onlara sağlayacağı imkanları anlattı.
Başkan YÜKSEL ile sohbet eden öğrenciler kartlar için teşekkür ederek bir buket çiçek takdim ettiler.