2023’ün Heyecanla Beklenen Dizi ve Filmleri

2023’ün Heyecanla Beklenen Dizi ve Filmleri

2023 yılı, sinema ve dizi severler için heyecan verici bir yıl olacak çünkü yıl boyunca merakla beklenen çok sayıda dizi ve film vizyona girecek. Gişe rekorları kıran süper kahraman filmlerinden bilim kurgu gerilim filmlerine kadar herkesin keyif alacağı bir şeyler olacak. Sevilen karakterlerin dönüşünden yenilerinin tanıtımına kadar bu dizi ve filmlerin hem eski hem de yeni hayranları aynı şekilde memnun edeceği kesin.

 

Klasik çizgi filmlerin yeniden yapımlarından kitaplardan uyarlanan orijinal eserlere kadar, yakında çıkacak olan film ve dizi listesi tüm izleyiciler için aksiyon dolu ve heyecan verici bir deneyim vaat ediyor.

 

İster kahkahalarla dolu bir komedi, sürükleyici bir drama veya ister yoğun bir aksiyon arıyor olun, 2023’te herkes için bir şeyler var.

 

 

 

2022’nin En Çok İzlenen Dizi ve Filmleri

 

2023 içeriklerine göz atmadan, ExpressVPN’in hazırladığı 2022’nin en çok izlenen dizi ve filmlerine gözatabilirsiniz.

 

 

 

 

29 Ekim 2023 Atatürk Dizisi  (Disney Plus)

 

 

Aras Bulut İynemli’nin başrolü oynadığı ve heyecanla beklenen Atatürk dizisi, 6 bölümüyle Cumhuriyet Bayramında Disney Plus’ta yayınlanacak.

20 Ocak 2023 Şahmaran Netflix

 

Serenay Sarıkaya’nın başrolde oynadığı Şahmaran dizisi, Anadolu efsanesi olan ve Yunan mitolojisinden Medusa ile çok ortak yönleri olan yarı kadın yarı yılan Şahmaran’ı konu alıyor. Dizi, 20 Ocak’ta Netflix’te yayınlanacak.

 

 

 

 

Alice Müzikali 27 Aralık 2022  (Disney Plus)

 

Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Enis Arıkan, Şükrü Özyıldız ve İbrahim Selim gibi oyuncuların yer aldığı Alice Müzikali 7 Şubat 2019’da perde açmıştı. Müzikal, 27 Aralık’ta Disney Plus’ta yayınlanacak.

 

 

Last Call for İstanbul  (Netflix)

 

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in Aşk-ı Memnu dizisinden yıllar sonra tekrar biraraya geldikleri heyecanla beklenen Last Call for İstanbul’un yayınlanma tarihi tam olarak belli olmasa da 2023’te Netflix’te ekranlara gelmesi bekleniyor.

 

 

Ru Dizisi (Disney Plus)

 

Meryem Uzerli’nin başrolü oynadığı ve Burak Berkay, Şevval Sam ve Zafer Algöz gibi oyuncuların yer aldığı Ru Dizisi Urla, İzmir’de çekildi. Dizinin Eylül’de yayınlanacağı iddia edilse de, dizinin yayın tarihi henüz kesin değil.

 

 

John Wick: Chapter 4 (2023)

 

John Wick: Chapter 4, ilk olarak dünya çapında 300 milyon doları aşan hasılat yapan 3. Filmden sonra duyurulmuştu. Serinin 4. Filminde, en son olarak Continental otelin en üst katından düştükten sonra çok yara aldığı görülen Keanu Reeves yani John Wick’in dönüşü konu olacak. Filmin yönetmeni Chad Stahelski. Film, 24 Mart, 2023’de sinemalarda.

 

 

Fast X (2023)

 

Hızlı ve Öfkeli serisinin 10. Filmi Fast X, 19 Mayıs 2023’de ABD’de sinemalarda olacak. Louis Leterrier’in yönetmenliğini yaptığı filmde, Vin Diesel ve Jason Momoa haricinde Justin Lin, Samantha Vincent, Neal H. Moritz, Jeff Krischenbaum gibi oyuncular yer alıyor.

 

 

Transformers: Rise of the Beasts (2023)

 

Transformers: Canavarların Yükselişi, ABD’de 9 Haziran 2023’de sinemalarda olacak. Film, 1994’de geçecek ve Maximals, Predacons ve Terrorcons dünyadaki otobotlar ve deseptikonların arasındaki savaşa dahil olacak. Filmde macera New York ve Peru’daki Macchu Picchu’da geçecek.

 

 

 

 

Mission: Impossible – Dead Reckoning, Part One (2023)

 

 

Tom Cruise, Hayley Atwell, Pom Klementieff, Vanessa Kirby ve Rebecca Ferguson’ın yer aldığı film, 14 Temmuz 2023’de ABD’de sinemalarda olacak. Christopher McQuarrie tarafından yönetilen filmin yapımcıları arasında J.J. Abrams, Tom Cruise, David Ellison, Christopher McQuarrie ve Jake Myers bulunuyor.