Vali Aziz Yıldırım Balcı Camisinin Açılışına Katıldı

Vali Aziz Yıldırım Balcı Camisinin Açılışına Katıldı
blank

Vali Aziz Yıldırım, arazisi Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından bağışlanan, hayırsever Süleyman Balcı tarafından yaptırılan, içerisinde 2 sınıflık kuran kursu ve 1 lojmanı bulunan 500 kişi kapasiteli Balcı Camisi’nin açılışına katıldı.

Açılışta konuşan Vali Yıldırım; “Öncelikle Allah razı olsun. İnşallah burada güzel hizmetler verilir. İnşallah bundan sonra bu hizmetlere katılacak olanlardan da Rabbim razı olsun. Belediye Başkanımıza da Belediye Başkan Yardımcımız Sinem hanıma da katkılarından ve gayretlerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Sayın Milletvekillerimiz, sayın Meclis Başkanımız çok sağolsunlar. Onların da pek çok camiye, hayır işine koşturduklarını biliyoruz. Onlara da teşekkürlerimizi arz ediyoruz. Hayırlar yapıldıkça çoğalıyor ama Rabbimiz bunları misli ile bereketlendiriyor. Bütün sebep olanlardan Allah razı olsun diyorum. Balcı ailesine de sizlerin huzurunda tekrardan teşekkür ediyorum. Yaptıkları bütün hayırlar kendilerine kat kat geri dönsün. Tekrardan hayırlı uğurlu olsun inşallah.” dedi.

Vali Aziz Yıldırım’ın konuşmasının ardından kurdele kesilerek caminin açılışı gerçekleştirildi.

Açılış programına Vali Aziz Yıldırım’ın yanı sıra, Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Marmaraereğlisi Kaymakam Vekili Mustafa Eldivan, Marmaraereğlisi Belediye Başkan Yardımcısı Sinem Özüpek, hayırseverler ve vatandaşlar katıldı.