Hain Terör Saldırısını Kınıyoruz.

Hain Terör Saldırısını Kınıyoruz.

Türk Eğitim-Sen Tekirdağ Şube Başkanı Kamuran Varma, İstiklal Caddesinde yaşanan bombalı saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve tüm milletimize baş sağlığı, yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar diledi.
Devletimizin hain terör örgütlerinin saldırılarını karşılıksız bırakmayacağına inandığını söyleyen Varma, Türk milletinin de birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, kenetlenerek, umutsuzluğa kapılmayarak saldırılara göğüs gereceğini bildirdi.
Milletimizin huzurunu bozmaya, gelecek kaygısı yaratmaya, barış ortamını dinamitlemeye çalışan dış güçlerin desteğiyle beslenen terör örgütlerinin amaçlarına ulaşamayacaklarına vurgu yapan Varma, “Bu saldırıların sorumluları hesap verecek, akıttıkları kan yerde kalmayacaktır. Devletimizin terörle mücadelesine dün ve bugün olduğu gibi yarın da tüm gövdemizle son nefesimize kadar koşulsuz destek vermeye devam edeceğiz.
Her zaman şunu söylüyoruz: Son terör unsuru yok edilene kadar operasyonlar gerek sınırlarımız içinde gerekse sınırlarımız dışında sürdürülmelidir. Bu konuda Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen olarak devletimizin yanındayız. Mehmetçiğimiz yalnız değildir. Aziz milletimiz müsterih olsun. Bu saldırılar kararlılığımızı, müreffeh yarınlara olan inancımızı, ebediyete kadar bir ve beraber yaşama arzumuzu sekteye uğratamayacaktır.
Bu minvalde terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet; ailelerine, yakınlarına ve tüm milletimize baş sağlığı diliyor; yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz.”
Kamuran Varma
Türk Eğitim-Sen
Tekirdağ Şube Bşk