MİMDER’denSarıkurt ve Turna’ya Ziyaret

MİMDER’denSarıkurt ve Turna’ya Ziyaret

Medya ve İletişim Mensupları Derneği (MİMDER) Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve Çorlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Turna’yı makamlarında ziyaret etti.
Çorlu’da medya ve iletişim sektöründe çalışanların bir araya gelerek kurdukları Medya ve İletişim Mensupları Derneği (MİMDER)protokol ziyaretlerine devam ediyor. Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve Çorlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Turna’yı makamlarında ziyaret ederek basın sektöründeki yaşanan sıkıntılar ve Çorlu hakkında bilgi alışverişinde bulundular.
Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt gerçekleştirilen ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek; “Öncelikle yeni kurulan derneğinizin şehrimiz ve sizler için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Medya ve iletişim çalışanlarının bir araya gelerek kurduğu derneğin çalışmalarında sizlere başarılar dilerim” dedi. Medya ve İletişim Mensupları Derneği Başkanı Ozan Turan ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Sarıkurt’a dernek olarak gerçekleştirmek istedikleri projeler hakkında bilgiler vererek bilgi alışverişinde bulundular.
MİMDER’in ikinci durağı Çorlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Turna oldu. Dernek Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerini makamında ağırlayan Murat Turna, yeni kurulan derneğin Çorlu için hayırlısı olmasını diledi. Dernek Başkanı Ozan Turan ise derneğin kurumsal yapısı ve gerçekleştirmek istedikleri projeler hakkında Turna’ya bilgiler verdi.
Medya ve İletişim Mensupları Derneği Başkanı Ozan Turan ziyaretler sonrasında yaptığı açıklamada; “Bu gün Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve Çorlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Turna’yı makamlarında ziyaret ederek her ikisi ile de bilgi alışverişinde bulunduk. Derneğimizin kurumsal yapısı, üyelerimiz ve Çorlu için hayata geçirmek istediğimiz projelerimizden bahsettik. Gerçekleştirdiğimiz her iki ziyarette de olumlu tepkiler aldık. Ziyaretlerimizde sektörümüzde yaşanan sıkıntıları ve bunların çözüm yollarını konuşarak istişarelerde bulunduk. Çorlu’da dernek olarak yapacağımız projeler ile hem sektörümüze hem de Çorlu’ya farklı bir vizyon kazandırma hedefimiz var” dedi.
CASNEL SÖZER