AKBULUTLAR TRAKYA’NIN EN BÜYÜK MAĞAZASINI AÇTI

AKBULUTLAR TRAKYA’NIN EN BÜYÜK MAĞAZASINI AÇTI

Akbulutlar Ailesi Trakya’nın En Büyük Mağazaları Beyaz eşya mağazasını Tekirdağ’da açtı.
Tekirdağ’ın tanınmış tüccar ve çiftçi ailelerinden olan Akbulutlar ailesi yaklaşık 30 yıldır beko bayiliği ve son üç yıldır Bellona bayiliği yapıyor.
Akbulutlar ailesi Trakya’nın BELLONA Markasıyla en büyük mobilya mağazasından sonra şimdi de Trakya’nın en büyük beyaz eşya ve elektronik ev aletleri mağazasını BEKO markasıyla Hükümet Caddesi Hayrabolu yolu üzerinde yeni adresinde açtı.
Açılışa, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Türkiye Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer, Türkiye Arçelik Pazarlama Direktörü Mehmet Tüfekçi, BEKO Türkiye Direktörü Burak Bilgisel, BEKO İstanbul Trakya Şube Müdürü Ayhan Yavaş, Kıbrıs Trakya Bölge Müdürü Fatih Yılmaz, Pazarlama Müdürü Mehmet Uğurlu ve Siyasi Parti Temsilcileri katıldı.
Hüsnü Akbulutlar’ın 1990 yılından bu yana faaliyet gösterdiği Beko Bayiliğini son 10 yıldır İlker, Tuncer ve Mehmet Akbulutlar kardeşler yönetiyor.
Tekirdağ merkezde bir adet mağazası bulunan Akbulutlar ailesinin işleri çocuklarına devrettikten sonra 2 adet beyaz eşya 1 adette mobilyadan oluşan 3 adet mağaza sayısına ulaşmıştı. Açılan bu ile dörde ulaştı.
Trakya’nın en büyük mobilya mağazasına sahip olan ailenin yeni açtığı Bellona Mobilya Mağazası 3600 m2 ve 6 kattan oluşuyor.
Trakya’nın her noktasına satış, nakliye ve montaj hizmeti veren firma kredi kartı, banka kredisi kefil gibi zorunluluk olmaksızın senetli satışlarda yapıyor.
Türkiye’nin en büyük mobilya markalarından olan BELLONA ve BEKO’da ürün almak için Hayrabolu Yolu Hükümet Caddesi Endüstri Meslek Lisesi Karşısındaki iki adresine de müşterilerin beğenisine sunuldu.
Trakya’nın her noktasına servis, nakliye ve kurulum hizmeti de veriyorlar.