Trakya’nın En Büyük Beyaz Eşya Mağazası Açıldı

Trakya’nın En Büyük Beyaz Eşya Mağazası Açıldı

Vali Aziz Yıldırım, Süleymanpaşa ilçemizde Trakya’nın en büyük beyaz eşya mağazasının açılışına katıldı. Açılışta bir konuşma yapan Vali Yıldırım, beyaz eşya mağazasının ilimize hayırlı olmasını temenni etti.

Hüsnü Akbulutlar tarafından 1990 yılında temeli atılan, AKBULUTLAR LİMİTED ŞİRKETİ nin, BEKO markası ile 3. Mağazasının açılış töreni için toplanmış bulunmaktayız. 6 sene önce Bellona markasıyla Trakyanın en büyük mobilya mağazasını açmıştık. Buğun açılışını yaptığımız BEKO mağazamız, 600 m2 ile TRAKYANIN EN BUYUK BEYAZ EŞYA MAĞAZASI olma özelliğini taşımaktadır. Gözümüz yükseklerde.. Atatürkün izinde, Milletimiz ile birlikte, Ülkemiz için yatırımlar yapmaya ve büyümeye devam edeceğiz. Değerli misafirlerimiz bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz.dedi.

Akabinde Vali Yıldırım ve mağaza sahipleri tarafından kurdele kesilerek açılış gerçekleştirildi. Ardından Vali Yıldırım, mağazayı gezerek mağaza hakkında yetkililerden bilgi aldı. Açılışa Türkiye Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer, Türkiye Arçelik Pazarlama Direktörü Mehmet Tüfekçi, Beko Türkiye Direktörü Burak Bilgisel, Beko İstanbul Trakya şube müdürü Erhan Yavaş, Kıbrıs Trakya Bölge Müdürü Fatih Yılmaz, Pazarlama Müdürü Mehmet Uğurlu ve davetliler katıldılar.