MUSTAFA YEL’İN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ MESAJI

MUSTAFA YEL’İN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ MESAJI

“Cumhuriyetimizin kurucusu ve milli mücadelemizin lideri Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün, ebediyete irtihalinin 84. yıldönümünde şükran ve saygıyla yad ediyorum.

Tüm dünyanın takdirini kazanmış istisna şahsiyetlerden biri olan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, başkomutan olarak elde ettiği zaferler ve kurucusu olduğu Cumhuriyetimiz ile saygın bir lider olarak tarihe ismini yazdırmıştır.

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, bu milletin en zor zamanında liderlik ettiği istiklal ve istikbal mücadelemizi başarıya ulaştırmıştır.

Geleceğe her zamankinden daha büyük bir ümitle, daha büyük bir kararlılıkla yürürken bizler de bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘en büyük eserim’ dediği ve bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti’ni, ecdadımızdan aldığımız güç ve ilhamla daha ileriye taşımak, Türkiye’nin istikrar ve güven içinde büyümesini, demokrasimizin standartlarının yükseltilmesini, daha güçlü, daha müreffeh bir ülke haline getirilmesi için yılmadan, yorulmadan mücadele ediyoruz, etmeye devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; vefatının 84. yıl dönümünde, Kurtuluş Savaşı’mızın Başkomutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ile silah arkadaşlarını, tüm şehit ve gazilerimizi saygı, rahmet ve minnetle yad ediyorum”