ESKİ EŞİNİ VE 3 YAŞINDAKİ OĞLUNU ÖLDÜREN BURAK TEKLER DURUŞMASINA DEVAM EDİLDİ

ESKİ EŞİNİ VE 3 YAŞINDAKİ OĞLUNU ÖLDÜREN BURAK TEKLER DURUŞMASINA DEVAM EDİLDİ
blank

Tekirdağ Süleymanpaşa Çiftlikönü Mahallesinde 16 Haziran tarihinde boşandığı eşi Cansu Sezer (24) ile oğlu Selim Ali Tekler’i (3) bıçaklayarak öldürdükten sonra polise teslim olan zanlı Burak Teker’in davası Tekirdağ 2. Ağırceza Mahkemesinde görüldü.

Olay: 16 Haziran Perşembe gece yarısı, eski eşinin evine gitmesiyle ikili tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Tekler, evdeki bıçakla önce eski eşi Cansu Sezer’i, ardından da oğlu Selim Ali’yi bıçaklayarak öldürdükten sonra evden kaçmıştı. Kaçan Burak Tekler, bir süre saklandıktan sonra sabaha karşı polise giderek teslim oldu. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Tekler, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, cezaevine konulmuştu.

Bugün Tekirdağ Adliyesi 2. Ağır ceza mahkemesinde görülen ilk duruşmada kimlik tespitleri sonrası 2 tanık dinlendi. Duruşmaya müdahil olmak isteyen Tekirdağ Barosu ve çok sayıda baronun talebi kabul edilmedi.
Aile Sosyal Hizmetler Bakanlığı temsilcisi ve mağdur yakınları vekilinin duruşmaya müdahil olması kabul edildi. Zanlının talebi üzerine sevk edildiği ruh sağlığı raporu okundu. Rapor sonucu %100 sağlam olduğu belirtildi. Cumhuriyet Savcısının talebi üzerine 100/A Nitelikli insan öldürme çocuk öldürme ve kadına yönelik suçları sabit olduğundan tutukluğunun devamını talep etti. Mahkeme de talebi kabul ederek duruşmayı 13 Aralık 2022 13:30 tarihine erteledi.
blank

blank