BUSE FİDAN BÖLGE ŞAMPİYONU OLDU

BUSE FİDAN BÖLGE ŞAMPİYONU OLDU

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi Takımı sporcularımızdan Buse Fidan, Marmara Bölge Şampiyonası’nda şampiyon olarak altın madalya kazandı.
Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından Bursa’da 5-7 Kasım tarihlerinde düzenlenen Gençler Takım ve Ferdi Genişletilmiş Marmara Bölge Şampiyonası’nda mücadele eden Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi sporcularımız kentimizi başarıyla temsil etti. Kulübümüz sporcularından Buse FidanFerdiler kategorisinde birbirinden güçlü rakiplerini mağlup ederek turnuvayı 1’incilikle tamamladı.
TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NA KATILACAK
Milli sporcumuz Buse Fidan elde ettiği Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından 2. Yarı Faaliyet Programı kapsamında yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’na Bölge Şampiyonu olarak katılmaya hak kazandı.Buse Fidan’ın tüm Çerkezköylüleri gururlandırdığını kaydeden Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Buse’nin Türkiye şampiyonasında da aynı başarıyı göstererek şampiyon olacağına gönülden inanıyorum. Kentimizi başarıyla temsil ederek bizlere büyük bir gurur yaşatan sporcumuzu, antrenör İbrahim Sevinç’i ve kulüp yönetimimizi gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.